• 68
    artık rahat rahat bu maçı düşünebiliriz, güzel şampiyonluk hayalleri kurabiliriz ve maç sonunda da şampiyonluk turu atabiliriz.
    bu maç öncesi durumumuz şöyle özetlenebilir:

    1- kale "nando the emin" ellerde. asıl şaşırtıcı olan defansımızın bireysel formu. sabri, telles hiç olmadığı kadar iyiler. hakan-semih ikilisi ise uyumlu, akıllı, soğukkanlı stoperler. sonuçta ligde 5 maçtır gol yemeyen takımımız var. bu sezon için mucize bir sonuç gerçekten.

    2- selçuk ve hamit sakatlanarak oyundan çıktılar, durumları bilinmez. özellikle hamit bizim için çok kritik. o olmazsa emre-melo ikilisine mecburuz. emre psikolojik olarak maça hazırlanmalı. bütün sezon iyi oynamış emre'nin sonu bu olmamalı. taraftar emre'yi affetmeli, meseleyi artık uzatmamalı.

    3- ofansif olarak kendisini hiç beğenmem ama sağ kanadın tek sahibi bruma olmalı. sorunu neyse bir nebze çözülmeli ve bruma bu maça özel hazırlatılmalı. özellikle sabri'ye bruma konusunda uyarılar yapılmalı.

    4- sneijder-yasin ikilisi kardeştir, birbirinden ayıran kalleştir. telles'in katılımıyla birlikte takımın tek organize yeri. onların iyi maç çıkarmalarına ihtiyacımız var.

    5- umut-burak ikilisi hakkında söyleyecek bir şey bulamıyorum. ikisi 1 futbolcu etmezler. o yüzden ne gerek var hocam 9 kişi oynamaya, birisini oynat ki bari 10 kişi oynayalım. burak tek forvet oynamalı, o da sağa sola deplase olur şekilde. öteki türlü burak da çekilmez. çünkü gol atamıyorsa bari mücadele yönünden faydalı olsun.

    6- taraftar olarak bu sefer 50 bini buluruz. kutlamaya değil savaşmaya gelmeli taraftarlar. işimiz hala bitmedi. inşallah beşiktaş'a koyup bayram alanına çeviririz tüm türkiye'yi.

    7- hamza hoca olabildiğince takımı rahatlatmalı. oyununu umut-buraklı kaos futboluna değil, yasin-sneijder-emre-brumalı pas futboluna göre dizayn etmeli. yine de kendisi bilir, kazanan bu maç için haklıdır, eleştirilmez.

    sonuç olarak yolumuz açık olsun, şampiyonluk türküsü düşmesin dillerden!
App Store'dan indirin Google Play'den alın