• 4
    (bkz: #1578107)

    kazanan kesinlikle duygun yarsuvat olacaktır.

    öncelikle camianın önde gelenleri başta ali dürüst, adnan öztürk, devrik başkan adnan polat, mehmet helvacı, hatta ünal aysal olmak üzere sezon sonunda yeni bir seçim istiyorlar. duygun yarsuvat sırf bu vaadle bile seçimi kazanmayı garantilemiştir. zira herkesin galatasaray yönetimine talip olası var şu günlerde. sanıyorum ünal aysal'ın galatasaray seksi bir kulüp lafı hakikaten de gerçek. ve tabi ki bu seçime uzun vadeli bir hazırlık ve bol kulis çalışması istiyorlar. bana göre de en uygunu bu. şu sıralar camianın çevresinde birleşeceği bir yönetime %100 ihtiyacımız var. mali olarak da sıkıntılı bir dönem geçirmemiz mümkünken özellikle.

    onun dışında alp yalman sanıyorum 1990'lardaki başarılı yönetiminden sonra eskazara seçilirim diye korkmuş olmalı ki demirören, aziz yıldırım sempatizanıymış gibi açıklamalar yapmakta. ya çok yaşlandı ya da gerçekten seçimi kaybetmek için girdi. zira şikeyi yapan, şikecilerle ligin anasını everen sanki biziz. her yönüyle çökmüş bir sporun bu hale gelmesinde tepemizdeki bana göre türkiye cumhuriyeti'nin en kötü reisi cumhuru ile birlikte baş sorumlularına yalakalık yapmanın başka izahı olamaz. ara düzeltmek ne amk? sanki sen ara düzeltince demirören beşiktaş'ı kollamaktan, cumhurbaşkanından aldığı emirleri yerine getirmekten, tetikçilikten, aziz yıldırım takımını şampiyon yapmak için her türlü hukuksuz yolu denemekten vazgeçecek. kimse kusura bakmasın, hayatım boyunca karşımdakini aptal yerine koymamayı öğrendim. alp yalman gibi bir adamın bu iki hatayı yapacağını hiç ama hiç sanmıyorum. sanıyorum bu bir seçim stratejisi. bir takım laflar dolanmıştı ortada. ali dürüst kulübü kayyuma devrettirmek için alp yalman'ı seçimden çekilmeye iknaya uğraştı diye. ünal aysal tüm bunları görebilecek bir adam. inanıyorum ki alp yalman'ı bu şekilde camianın hoşlanmayacağı söylev ve planlarla seçime girmeye ikna etti. böylece hem diğer adayın çıkmasını garantiledi hem de diğer adayın arkasında birleşilmesini sağladı.

    çok mu kuruyorum emin değilim ama gerçekten de yüksek profilli iş adamları bu tarz stratejiler uyguluyor günlük hayatta. çok defa şahit olmuşluğum var. eğer ünal aysal sezon sonu yapılacak seçimde tekrar aday olur ve aday olmadan önce de bakınız verdiğim entryde bahsettiklerimi yaparsa tilkiyi kuyruğundan yakaladım derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın