• 770
    yabancı sınırı hakkındaki yorumu gayet haklı olan yorumcu. işimize gelmediği için kendisine boşu boşuna kızıyoruz. haklı olmasının nedeni de bu kuralın geçen sezon ilan edilmesi. yani sen gidip bi kazak alırsan ve mağaza sahibi sana "2 sene boyunca bu ürün indirime girmeyecek" diye imzalı bir kağıt verirse, ve 2 ay sonra o ürün indirime girdiğinde sen madur olursun ve hakkını ararsın. sana yapılan da haksızlık olur.

    fenerbahçe'nin yaptığı tabii ki kurnazlık. galatasaray'ın elinden adam almak pahasına alper'e o kadar para verdiler ve sırf galatasaray güçlenmesin diye de yabancı sınırının kaldırılmasına karşı çıkıyorlar ama kağıt üzerinde de bir o kadar haklılar. mantıken çok saçma olsa da fenerbahçe özelinde yabancı sınırını değiştirmek tüm kulüplere yapılmış bir haksızlıktır.

    ben bu yüzden gelecek sezondan itibaren bu kuralın tamamen kaldırılmasını istiyorum tüm platformlarda. bu sezon malesef elimizde bir belge ve kural var. bu yüzden bu sezon bitmeden yeni bir bildiri yayınlayıp bu kuralın seneye olmayacağının ilan edilmesi şuan için kimseyi madur konuma düşürmez ve herkes için de faydalı olur diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın