resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 3059
    kendilerine huzur batan kin ve sidik yarışıyla beslenen sözlük yazarlarının başlığının altına toplandığı futbolcumuz.

    kendisi gelirken o kadar çok dilenildi ki kendisine resmen nefret ettim adamdan, ama geldikten sonra baktım ki iyi bir adam artistliği yok, senden benden gibi davranıyor. o günden beri seviyorum kendisini ama övmüyorum sırf sözlükteki linç delisi tayfadan görünmemek için.

    oyun içinde de tam randımanlı olmasa da oldukça faydalı, sadece kanatlarda dilinden anlayan adama ihtiyaç duyuyor. eğer bulunursa sneijder o zaman deli gibi oynayacaktır.

    buraya kadar herşey normal de, kendisini beğenmeyenlere, troll deyip dalga geçmek neyin nesi. sana ne lan sen kimsin ki? adam öyle düşünmüş fikrini paylaşmış. bana göre ismi zikredilmek istenmeyen troll addedilen yazarın en büyük problemi, iki transferle götü kalkan, şımarık bebeler gibi fenerli ezikliğine giren galatasaray taraftarıdır. bu değişimin sembolü de sneijder olmuştur bana göre. o troll dediğiniz de bu tüketimci zihniyetinizin sembolüne saldırınca bu kadar zorunuza mı gidiyor?

    2011'de piyasada olmayanların hepsi en kral galatasaraylı oldu, tribüncü oldu amk. bu değişimde sneijder ve emsali futbolculara uyuz olmamak elde değil, ama takımın oynadığı futbola bakınca söyleyecek söz de kalmıyor. neticede biz galatasaraylıyız, takımımızın başarısı dönem taraftarlarının egemen olmasından daha önemli bizim için.

    aynı yalayıcı kitlenin nasıl davrandığını sneijder yere düşerse eğer* hep beraber göreceğiz. o zaman göreceksiniz bu insanlar neden mahmut tekdemir'i , kadir bekmezci'yi daha bizden görüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın