resim
Stjepan Tomas
Görev:Teknik Direktör
Takım:NK Osijek
Yaş:47
Uyruk:Hırvatistan
  • 25
    fenerbahçe'den gelmesine rağmen direk benimsediğim ve sarı-kırmızılı formayı giydiği için çok sevindiğim futbolcuydu. galatasaray'ın o berbat geçen iki sezonun enkazını (2002-04 arası) kaldırmasında ekürisi (bkz: song) ile unutulmayacak katkısı vardı. cidden bu iki adamın sırf o yüzden bile hakkı ödenmez. başımızda hagi kalsa, daha da başarılı olurdu. malum gerets'in taktiğinde gol yemeye müsait bir takımdık ve tomas-song fazlasıyla zorlanıyorlardı.

    2006-07 sezonunda oynanan türkiye kupası maçında (bkz: kayserispor) a kapalı'nın önünden yeni açık tarafındaki kaleye doğru gelişine inanılmaz bir gole imza atmıştı. ama bu golü görmek (bkz: areyouplayer) ve ben askerde olduğum için kombinemi alıp yerime maça giden babama nasip olmuştu. neyse ki ilk çarşı izninde golü görmüştüm. zira tomas'ın sarı-kırmızılı formayla hafızam beni yanıltmıyorsa ilk ve tek resmi golü buydu.

    tomas'ın aslında bir tane daha golü vardı ama efes cup tarzı antalya'da devre arası oynanan hazırlık maçında bir alman takımına karşıydı. galiba borussia dortmund'a kornerden gelen topu tamamlayarak gol atmıştı.

    bir de (bkz: 2) numarayı giyerdi. 10 tane (bkz: meira) ederdi. şu an takımda oynuyor olsaydı, uefa kupası yarı finalinde "werder bremen'i eler miyiz acaba" diye kendi çapımızda beyin fırtınası yapardık...

    son olarak tomas'ı severdim ve hala seviyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın