7520
hangi başarıyla mustafa cengiz'den daha başarılı görüldüğünü bilmediğim eski başkan.
mustafa cengiz yönetimi son 1 sene içinde her şeyi batırmıştır. hocayla yollar ayrılırsa tüy dikecektir. ama bu rezaletler bile daö'den kötü yapamaz.
7521
sözlük artık kafayı yemiş durumda. kulübün transfer yapamamasını en büyük sorumlusu bizi ffp’ye bela eden gelmiş geçmiş en kötü başkan.
7523
galatasaray tarihinin tartışılmaz en kötü başkanıdır. özhan canaydın kötü bir başkandı ancak hain değildi. iyi bir insan olduğu da söylenir. mustafa cengiz başlarda gayet iyi bir yönetim sergiliyordu. ndiaye’yi 16 milyona mı ne sattılar. luyindama-marcao gibi 2 potansiyelli adam aldılar. çöp dediğimiz cavanda’yı bile satmayı başardılar. evet hani şu dursun özbek’in bonservis verip trabzonspor’dan aldığı cavanda. evet mustafa cengiz şu dönemlerde sıvıyor, fatih terim’in isteklerine de yanıt vermiyor galatasaray’dan da defolsun gitsin ama dursun özbek haininden daha kötü başkan da demesek mi sanki?
7524
galatasaray'ın en değerli mal varlığını yok pahasına peşkeş çeken adamı başka bir yönetime sinirlendiğiniz için aslında şundan daha iyidir diye savunanlar benim gözümde sıfırdır. dursun aydın özbek ile x bir yönetim kıyaslanamaz. herkes kendisine gelsin. şaka amaçlı bile herhangi bir yönetimle kıyaslanamaz. orada durun.
7525
tek şanssızlığı fatih terim’le çalışamamak olan, galatasaray’ın en kötü 2-3 başkanından biri.
7526
galatasaray'ın gelmiş geçmiş en kötü başkanıdır. yerdiğiniz mustafa cengiz yönetimi bu adamın pislikleri yüzünden ffp ile mücadele etti yönetimde olduğu süre boyunca. transfer yapamadılarsa yine bu adam yüzündendi. bu kadar nankör olmayın yazıktır günahtır.
7527
herkesin görüşüne her şekilde saygı duyarım. ama söz konusu devrik başkan, galatasaraya en çok zararı veren kişilerden biridir. balık hafızalı olmayıp, yaptıklarını unutmayalım lütfen.
7528
transferi faks ile yetiştiremeyen maç sonu açıklama yapması için levent nazifoğlunu görevlendiren daha sonra görevden alan ve yaşlı iki tane amcayı bu göreve getiren sneijder’i yollayıp belhanda’yı alan feghouli maicon gibi isimlere hem bonservis hem maaş olarak absürt rakamlar veren bir başkandı, mustafa cengiz’in ilk 2 senesi çok iyi olsa da hastalığından sonra kötülemiş, pandeni döneminden sonra da takımı yönetememiş sadece idare etmiştir.
7529
sadece galatasaray tarihinin değil dünya tarihinin gelmiş geçmiş en kötü kulüp başkanıdır.
7530
ayarlarımızın bozulduğunun kanıtı olan başkandır.
mustafa cengizi eleştiriyoruz falan ama daö ile kıyaslamak da vicdansızlıktır.
namuslu ama beceriksiz bir başkandır mustafa cengiz. kulüp tarihinin en kötü başkanıyla kıyaslamak hiç doğru değil.
7531
türk insanının birisiyle arası bozulduğunda eski küskünlerini ehven-i şer yapma huyunun yeni tezahürü. mustafa cengiz ve yönetimini beğenmiyor olabiliriz. ama bu dursun özbek'in galatasaray tarihinin en kötü başkanı olduğu gerçeğini değiştirmez. şimdi mustafa cengiz'e kızıyoruz diye niye durduk yerde özbek'i methedelim ki.
yalnız bu huy türk insanında mevcut bir his. diyelim ki ben ahmet'le kavga etmişim geçmişte, bana çokça sorunlar oluşturmuş. sonra onun yerine mehmet'le iş yapmaya başlamışım. ama zamanla mehmet'le de aram bozulmuş olsun. diyorum ki mesela mehmet'e olan kızgınlığımın taze olmasından ötürü, "ahmet bunun yanında meğer peygambermiş". aslında değil. mehmet'in de kötü olması ahmet'i sonradan aklamamı gerektirmez. ikisi de kötü olabilir. birinden biri daha iyi olmak zorunda değil hayatta.
yani ehven-i şer aramaya hiç lüzüm yok.