• 1
    gençlik ve spor bakan yardımcısı hamza yerlikaya, bugün mhk kış seminerinde yaptığı konuşmada.
    "eleştirmek kolay, ama biz doğruyu yapacağız. siz maçı yönetiyorsunuz, bir de cumhurbaşkanımız anbean elinde cep telefonu ile izliyor. her anı, pozisyonu böyle tek tek inceliyor. cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu şikayetleri hep birlikte engelleyeceğiz. birlikte türk futbolunu daha iyi yerlere getireceğiz" diye ifade etti.

    dün tff başkanı yıldırım demirören adalet bakanı’na yaptığı çağrıda "bizim hakemlerimize hakaretten dolayı disipline gönderdiğimiz o kişileri savcılığa veriniz" dedi az çok futbolu takip edenler kimlere gözdağı vermek istediğini anladı.

    aynı konuşmada demirören var’a desteklerinden ötürü göksel gümüşdağ’a teşekkür ediyorum dedi. ki bu göksel gümüşdağ serkan çimen hakkında, bu sezon oynanan fenerbahçe başakşehir maçından sonra “yan hakem serkan çimen rezalet kararıyla nizami bir gol verilmedi, serkan çimen'i de allah'a havale ediyorum. üzülüyoruz çünkü nizami bir gol var,
    dolayısıyla şaşkınım, üzgünüm. özellikle takipçisi olacağız ama federesyonu da şu anlamda göreve çağırıyorum. demişti.

    her yönüyle hamza yerlikaya ve demirören’in açıklamalarıyla ters düşen gümüşdağ cumhurbaşkanı tarafından takip ediliyor mu? demirören neden bir çok teşekkür edilmesi gereken insan varken gümüşdağ’a teşekkür ediyor?

    tamamen özerk ve siyasetin dışında olması gereken bir kurum neden siyasetçilerin söylemlerine maruz kalıyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın