2799
gedson'u dalga geçer gibi malum takıma kiralamanın bedelini alt lig takımı eyüpspor'dan transfer çalımı yiyerek ödeyen kulüp. daha durun bu başlangıç burnunuzdan fitil fitil gelecek hepsi.
2800
ağır ve geri dönüşü olmayacak şekilde yaşadığı psikolojik travmalar ile (zalad gelsin sizi kurtarsın vs.) küçüklüğünü her dönem sergileyen, karşı konulamaz hasetlik ve kıskançlık duygularıyla rütbesini bile bilmeden ancak sadece yarısına sahip olabildiği futbolcuyu (gedson) kendi taraftarına galatasaray'a büyük çalım diyerek ve başarı adlederek eziklik kisvesi altında kıvrım kıvrım kıvranan, birilerinin kol kanaat germesiyle ve çeşitli oyuncu şikeleriyle averajla şampiyon yapılan kartal simgeli kulüp.
renk kelimesinin bile ne olduğundan haberdar birçok müptezelin gönül verdiği futbol kulübü.
2801
kazımcan karataş transferinin intikamını almak adına 78 kere daha 19:05'te gedson transferi duyurması gereken küçük takım. gedson'u alarak hayatlarının transfer çalımını attılar ve bu galatasaray'ın yeni hocasının çeyreği kadar gündem olmadı. beşiktaş küçüktür ve ebediyen küçük kalacaktır.
2802
galatasaray kompleksiyle yana yana küle dönüşmüş takım. çevremdeki beşiktaşlı arkadaşların %90’ı galatasaray’ı sevmez. şenol güneş ve zımba olayında bile fenere sarmak yerine bize cephe alan bir camia. gedson olayında da biz değil fener olsa eminim ki gedson’u almazlardı. şimdi kazımcan transferi sebebiyle eyüpspor-galatasaray ilişkisi diye ağlıyorlar ekşi sözlük’te. neyse. beşiktaş için daha önce söylendi mi bilmiyorum ama:
futbol, 22 kişinin oynadığı ve sonunda beşiktaş’ın mağdur olduğu bir oyundur.
2803
battikca daha cok para harcayan kulup. bu kadar transferden sonra basarisiz olma ihtimali uzerine plan yaptiklarini da dusunmuyorum. umrumda mi, tabii ki degil beter olsunlar ama ortada cok garip bir celiski var.