169
haluk yürekli'nin haberine göre kulübünden 500 bin euro kazanan batrakov'a yıllık 5 milyon euro teklif etmişiz.
şampiyonlar ligi'nde oynayan bir kulüp olarak, as oyuncu olarak transfer edilecek bir oyuncuya yıllık bu kadar maaş vermek çılgınlık. bu işin sonu "fikret orman paralar nerde?"ye doğru ilerliyor.
170
bugün araplar gitse, 40 milyon bonservis verseler 4 milyon maaş vermezler. ki sen cl takımısın. adamın çıkıp avrupa’da oynamak için tek şansı sensin. 2 milyon teklif etsen gelmeyecek mi?
sara transferi öncesi wendell konuşuluyordu. savaştaki rusya’da oynayan ve 2,5 milyon alan ve ülkeden ayrılmak isteyen adama 5 milyon teklif yapılmıştı.
ne tesadüf ki iki transferde de adı geçen kişi aynı. gerçekten o paraları topçular mı alıyor acaba?
171
500 bin euro ücret ile oynayan adama 5 milyon euro veriyorsan orada kuşku doğar. aracılar oyuncu üzerinden mi para alır vs. bilemiyorum. yok keza gerçekten oyuncu kazanacaksa bu parayı çok aşırı. aynısı singo için de geçerli. en azından o fransa liginde ünlü bir takımda oynuyordu ama yine de bu ücretleri genç olan henüz bir şey kanıtlayamamış isimlere dağıtırsak takım olamayız.
172
yüksek bonservis yüksek maaş kategorisinde singo'dan sonra 2. adayımız sanırım bu arkadaş. enteresan bir ticaret yöntemi. otelcilik kariyerinde de bu tür ticaretler yapıyor mu acaba başkanımız büyük merak içerisindeyim.
173
kendisinin transferini ben hiç temiz görmüyorum, rusya ve başkanın özellikle istemesi akılda çok büyük soru işaretleri barındırıyor.
174
mide bulandıran işlere kaynak olmuş oyuncu. tabii ki onun meselesi değil bu.
bu oyuncu eğer 5 milyon euro alacaksa o maaş bir kişi için değildir. aklın mantığın ötesine geçmesin kimse. 2 milyon üzeri sakat arkadaşlar. bazen pahalı olur, bir miktar kazık yenir ama bu denklemde 5 milyon başka bir durum. bizim buna benzer tolga ciğerci sözleşmesi vardı akıl dışı, aklıma onu getirdi.
yüzde yüz temiz olsa bile zaten transfer mantığına aykırı, adamın maaşı düşük olsun diye bonservis yatırımı yapılır gelecek vadeden adama. e zaten bu maaşı vereceksen ve satamayacak denklem oluşturacaksan ne gerek var riske ve yatırıma. kim ilerde 7 verecek de satacaksın neden gitsin adam.
o zaman bruno fernandes gelsin bari de üç yıl en iyisini oynatmış olalım. ver 25 bonservis, 18 de brunoya yarın performans al. böyle genç transferi mi olur?