• 1
    yalnızca a spor'un yapmadığı, ligtv'nin de dandik ligimizdeki sıkıcı maçlar için yaptığı pazarlama tekniği. a spor daha çok bokunu çıkarıyor ama. grup maçlarından birinde şöyle bir hadiseye denk geldim. hangi maç hatırlamıyorum dakika 60 civarı şut istatistiği verdiler; takımın biri 1 şut çekmiş diğerinin şutu yok. spiker o an şöyle bir şey söyledi: "takımların şutu yok ama çok zevkli, mücadele gücü yüksek maç".5 dakika izledim, yemin ediyorum futboldan soğudum. her maç böyle tonla yorum yapıyorlar. sadece maçlarda yapsalar yine iyi. kanaldaki programlarda, haber bültenlerinde sürekli kupayı övüyorlar.

    tüm bunların üstüne spikerler ve yorumcular da kalitesiz olunca insanın hiç izlemesi gelmiyor. tek çözüm televizyonun sesini kısıp maçı öyle izlemek.

    ukdeyi notgivingup kişisi 10 şubat 2015 saat 14:04 sularında vermiş. ayrıca "iyi ki bir maçları yayınlıyorlar.anasını satayım sanki bir dünya kupası sanki bir şampiyonlar ligi.yok müthiş maçlar yok mücadeleler nefes kesiyor yok bilmem ne.ulan süper ligi bile doğru dürüst kimse izlemiyor.bir de türkiye kupasında takımlar yedeklerle çıkıyor.kimse iplemiyor yani.maddi olarak da külliyen zarar bir kupa.bir de çağırdıkları konuklara da zorla övdürmüyorlar mı.ulan diyorum neyse..." gibisinden bir şeyler demiş.
  • 8
    tamamen duygusaldır.

    --- alıntı ---

    tff’den yapılan açıklamaya göre, yeni sezonda türkiye kupası’nın yayın ve isim hakkı ile süper kupa’nın yayın hakkını turkuvaz medya yayın hizmetleri aş aldı. açık artırma ile gerçekleştirilen ihalede, turkuvaz medya yayın hizmetleri aş, "yıllık 13 milyon 750 bin dolar + türkiye futbol federasyonu payı + kdv" teklif ederek yayıncılığını yaptığı organizasyonları üç sezon daha yayınlamaya devam edecek. gelecek sezon için belirlenen sezonluk bedel, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında yüzde 10 oranında artacak.

    --- alıntı ---

    özet geçersek; adamlar, şu sikimsonik kupaya -fener aldıktan sonra hiçbir anlamı kalmamıştır- her sene "13 milyon 750 bin dolar + türkiye futbol federasyonu payı + kdv" gibi kırk devenin taşıyamayacağı parayı gömmüşler.

    ayrıyeten şu da var, kamikazespor - yarrayeringspor maçını bile naklen yayınlıyor herifler. geçen sezon şöyle bir şeyler okumuştum: lig tv büyüklerin maçları dışındaki her maçtan -misal ayntep/akhisar maçı- 250 bin dolares zarar ediyormuş. hd kamerasıydı, kameramanı-spikeri-ulaşımıydı derken saplanıp kalıyormuş adamlara.

    diyeceğim, o 13 milyon 750 bin dolaresle de bitmiyor iş. her maçın bunlara bir de maliyeti var.

    e mecburen şişirdikçe şişirecekler ki mal satılsın, albenisi olsun.

    o değil de siz havuz medyasısınız kardeş, niye kasıyorsunuz para pul için? devletin elinde ne kadar kurum varsa size reklam akıtıyor cayır cayır. koskoca türkcell, akit gazetesi'ne bile hayvan gibi reklam veriyor ya, var mı ötesi... haha... içinde yaşamasak çok zevkli bir yer bu türkiye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın