• 1
    saat 17.30'da başlayacak olan, türkiye basketbol süper ligi 22. hafta maçı. ayhan şahenk spor salonunda oynanacak maç, tivibu spor 2 ekranlarından yayınlanacak.

    ligde 15 galibiyet ve 6 mağlubiyet ile 4. sırada bulunuyoruz. 3. sıradaki fenerbahçe'nin sadece 1 maç gerisindeyiz. ligde final yolu da fenerbahçe'yi altımıza almaktan geçiyor. bu yüzden de her maçı kazanmamız gerekiyor. rakibimiz ise 12 galibiyet ve 9 mağlubiyet ile 6. sırada. en son türkiye kupasında karşılaşmıştık ve bizi yarı finalde elemişlerdi. bu sefer daha hazır bir kadro ile karşılarına çıkacağız. güzel ve çekişmeli bir maç olması bekleniyor. takımımıza başarılar diliyorum.
  • 2
    ilk yarıyı 36-38 önde tamamladık.

    hücumda topu tam da istediğimiz gibi paylaşamıyoruz. buna rağmen perdeleme üzerinden çok iyi şut atıyoruz. özellikle aaron harrison ve john roberson öne çıkan isimler oldu. fakat pota altında da istediğimiz oyunu oynayamıyoruz.

    savunmada çok iyi değiliz ama asıl sıkıntımız savunma ribaundları. rakip 16 hücum ribaundu aldı. bizim ise toplam 18 ribaundumuz var. neredeyse her kaçırdıklarının ribaundunu aldılar.

    ikinci yarı ribaundlara çok dikkat etmemiz gerekiyor. ayrıca saçma top kayıplarını azaltıp, topu daha iyi paylaşmalıyız.
  • 3
    79-88'lik skorla kazandık.

    ilk 3 periyot başa baş gitti maç. rakip sürekli hücum ribaundu aldı. ama son periyot oyuna tamamıyla ağırlığımızı koyduk. çok iyi savunma yaptık, topu iyi paylaştık ve hızlı hücumlarla etkili olduk. aaron harrison, john roberson ve zach auguste üçlüsü çok etkili bir maç çıkardı. takımımızı tebrik ediyorum.

    skor dağılımımız: harrison 21, roberson 20, auguste 15, poythress 9, webster 9, ayberk 5, ege 4, göksenin 3, yiğit 2
App Store'dan indirin Google Play'den alın