EuroCup Kadınlar 5.Hafta Maçı
19:30 Ahmet Cömert Spor Salonu
70 - 78
  • 1
    saat 19.30'da başlayacak olan, eurocup gruplarındaki 5. hafta maçı. ahmet cömert spor salonunda oynanacak maçın yayın bilgisi bulunmuyor.

    iki takım da 4 haftada 2 galibiyet alabildi. 23 ekim 2019 acs sepsi sic galatasaray kadın basketbol maçında 16 sayı fark yemiştik. rakibimiz son hafta herkese kaybeden lulea ile oynayacak. sakat oyuncularımızın haftasonu dönmesi bekleniyor. eksiklerimiz var ama ikili averajda öne geçmek için sahaya çıkacağız. ikili averajda öne geçemezsek son hafta kazanmamız gerekecek. zor bir maç. takımımıza başarılar diliyorum. imkanı olanları da salona davet ediyorum.
  • 2
    70-78 yenilerek, muhtemelen elendik. en iyi 4 üçüncünün de gruptan çıkma şansı var ama sanmıyorum lideri yenebileceğimizi. dragana stankovic döndü ama artık pek bir şey ifade etmiyor. yönetimin ve yöneticilerin istediği oldu. artık transfer yapmak için bir sebep de kalmamıştır onlara göre. emeği geçenlere teşekkürler.

    aman neyse canım, fatih terim hepimizden fazla galatasaray'ı düşünüyor, kadın basketbolu için de bir şeyler düşünmüştür. şimdilik fatih hocamızın arkasında duralım da, o her şeye bir çare bulur. bulamazsa da olsun, sonuçta hepimizden 1000 kat daha galatasaraylı. kadın basketboluna da sonra bakarız. herkes yerini bilmeli.
  • 3
    avrupa'nın zirvesine çıktıktan sadece 5 sene sonra ilk tur gruplarında çakılmamıza sebep olan maç.

    sessiz sedasız, kimsenin haberi bile olmadan, kendi sahamızda taraftar sayısı olarak %70-%30 üstünlük anca kurarak, hakemler tarafından çatır çatır doğranarak avrupa'ya resmen olmasa da gayrı resmi şekilde veda ettik. türkiye ligi'nde pek bir iddiası olmayan takımların bile resmi geçit yaptığı gruplarda son maç öncesi skor olarak bir mucizeye ihtiyaç duyar hale geldik.

    birileri yüzlerce kilometreden, saha kenarından açılan bir telefon yayınıyla olayları izleyip hakemlere söverken aynı hakemlerleri gülümseyerek tebrik eden yöneticilerin huzurunda elendik. 2014'te euroleague finalinin sabahı her televizyon kamerasına usanmadan bıkmadan "bu şubeyi kü-çül-te-ce-ğiz" diyen abilerimiz ve onların maşaları umarım ki mutlu mesut uyumuştur...

    biz yine canımız sıkkın, boğazımızda küçük bir yumruyla uyandık...

    eminim sikinizde bile olmamıştır ama...
App Store'dan indirin Google Play'den alın