• 1
    atalay babacan'ın, orta sahadan kaptığı topu, önce güzel bir ara pasıyla hücuma aktarıp, sonra yaptığı ceza sahası koşuyla iki rakibini ekarte ederek, temiz bir son vuruşla güzel bir gol attığı maç. 2-0.

    edit: atalay babacan iyi bir oyun çıkarmasına rağmen (bence sahanın en iyisiydi), ikinci yarı oyundan alındı. ilk yarı sert bir tekme yemişti, ya sakatlık sebebiyle ya da haftasonu a takım kadrosuna alınabilir.

    ozan kabak da kenardan maçı takip ediyor. türkiye'ye dönünce, ilk iş maça gelmiş.
  • 2
    22 yaşındaki veteran futbolcu (u19 için) celil yüksel'in top kayıpları ile dikkat çektiği maç. bu adam neden u19'da oynayıp, arkadaki gençlerin önünü kapatıyor birisi çıksın açıklasın. 19 yaş altı futbolcuların oynaması gereken bir yaş kategorisi bu, 19 yaşındaki futbolcu bile olmamalı burada çoğu avrupa kulübünün u19 takımı 18 yaş altı oyunculardan oluşuyor. bizimkilerin çoğu 19 yaşında, 22 yaşında olan bile var.
  • 3
    ilk 45 dakikası itibariyle 2-0 önde olmamıza rağmen iyi oynamadığımız maç.özellikle çıkışlarda kaptırdığımız toplar ve sürekli defansta top oylayıp çıkamamız bence büyük bir sorun.a takımdaki hastalık buraya bulaşmış gibi kalite farkı bu kadar belli olmasa özellikle ışık kaan arslan celil yüksel ikilisinin kendi yarı sahamızda takım atak pozisyonundayken yaptığı kayıplar pahalıya mal olabilirdi.buna rağmen başarılı müdahaleleri ile kaan defansta göze batıyor fakat şuan için a takım seviyesinde oynayamayacak gibi duruyor celil ise attığı gol ve orta sahada kaptığı topların yanı sıra dribblingleriyle oyunu açıyormuş gibi gözüküyor.haftaiçi fenerbahçe haberleri çıkan atalay babacan ise inanılmaz hırslı gözüktü özellikle ikinci golde topu kapması iyi bir pasla takımı hücuma kaldırması ve attığı pastan sonra ceza sahasına koşu yapması birkaç haftadır gözlemlemediğim bir şeydi.bu kadar bek sıkıntısı çekerken alanya u19 un sağ kanadını bile fizik olarak ezemeyen süleyman luş hücumda ve topla çıkarken büyük opsiyon oluşturuyor fakat defansif meziyetleri çok kısıtlı fiziğinin payı da bunda büyük.mustafa kapı konusuna hiç girmicem çünkü bu maçtada yokları oynuyor haberlere kafayı takmış diyemicem çünkü bu sezon genellikle böyle oynadı zaten.yunus akgün ise u19 un yıldızı olduğunu her maç gösteriyor çok iyi bir yarı geçirmese bile fiziği duruşu topu ayağına alınca takımı rahatlatması bunu gösteriyor.erencan ve mirza kaliteli oyuncular değil bana göre umarım yanıltırlar ama a takıma çıkamayacak oyuncular ikiside ama erencanın fiziği u19 un çok çok üstünde ikinci yarı kiralık gitmesi taraftarıyım ben.kısacası kalite farkı ile 2-0 öndeyiz ikinci yarı mustafa kapı ferhan evren değişikliği olur gibi duruyor.
    bana göre ilkyarının yıldızı atalay hayal kırıklığı ogün
  • 4
    bizim topcular, ozellikle, atalay, celil, yunus,mustafa kapi hali sahadaki yillanmis tecrubeli abiler gibi oynuyorlar. yani karsi taraf o kadar zayif ki, kasmaya gerek yok. bu adamlar u19'a fazla. ama ne hikmetse a takima yetersiz? e o zaman tutma arkadasim bu adamlari! sal gitsin, ne halleri varsa gorsun.

    bu adamlarin u15, u17 vs beraber oynadigi celimsiz celimsiz adamlar ust liglerde sure aliyorlar. 12 yasindan beri takip ediyorum bu adamlari, rakiplerini de az cok takip ettim, arada isimler denk geliyor, yahu ben bu ismi bir yerden hatirliyorum diyorum, bi bakiyorum zamaninda salon turnuvasinda karsilikli oynamislar. u17'de karsilikli oynamislar. bilmem ne turnuvasinda dnk gelmisler vs.

    fizikleri karsilastiriyorsun, fark yok. oyun goruslerini, farkettiren hareketleri karsilastiriyorsun hemen hemen ayni seviyede, ama adam sure aliyor, bizimkiler a takima yetersiz(!). yok selcuk'un oynadigi takimda sure alamiyorlarsa kendilerine baksincilar, yok vitaminsizciler, yok bilmem sozlesme imzalamiyorcular...

    yok arkadas biz adam olmayiz. koy ilk 11'e her hafta birini. adam olacaksa olsunlar, degilse sal gitsin. neymis yaşlari ufakmis! evet, beyler! yaşları ufak! mantalite bu. yoksa fizikmis(u: fizik de neyse?) * * oyun gorusuymus bilmem neymis fasa fiso. ulkedeki mantalite;

    --- alıntı ---

    yaşları ufak!

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın