• 1
    eurobasket 2021 grup elemelerindeki ilk maçımız. saat 20'de başlayacak ve ntv'den canlı olarak yayınlanacak. müsabakaya ankara spor salonu ev sahipliği yapacak.

    shane larkin sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkarıldı, scottie wilbekin de yerine dahil edil(e)medi (maccabi tel aviv bu akşam euroleague maçı olması sebebiyle haklı olarak izin vermedi scottie'ye). buğrahan tuncer'le sertaç şanlı ikilisi ise münih'te efes formasıyla parkede olacak. normalde hollanda mücadelesinde oynayacaklardı fakat anadolu efes'te bryant dunston, larkin ve vasilije micic* sakat olunca; buğrahan, doğuş balbay, tolga geçim ve serhat milli takıma davet edilince ergin ataman kadro kurmakta sıkıntı yaşadı. efes de milli takımdan, daha doğrusu federasyondan iki oyuncusu için ricada bulundu. aslında doğuş'u da istediler ama kabul görmedi doğuş. esasen* real betis'te hiç de fena oynamayan kenan sipahi'yi rahatlıkla doğuş'un yerine dahil edebilirdi ufuk sarıca.

    4'erli takımdan 8 grup var. bizim rakiplerimiz; hırvatistan, hollanda ve isveç. sonuncu olmadığımız takdirde eurobasket 2021'de olacağız. yolumuz açık ola.
  • 2
    65-72 kaybettik. fiba'nın programları bizim için dezavantajlı ama rakip de hollanda. adamların ispanya 3. ligde oynayan oyuncusu falan var. gerçekten kötü bir sonuç.

    maç boyu ne yaptığımızı kimse anlamadı. arada melih için şut imkanı yaratmaya çalıştık, başka da bir şey yapmadık. son periyot içeri bir kere penetre etmedik neredeyse. her alan şut atıyor, hücumlar sürekli tıkanıyor. çok çok kötüydük kısacası. maç ile ilgili tek güzel şey berkan durmaz'ın performansı oldu. umarım güzel bir kariyeri olur berkan'ın.
  • 3
    cok sacma bir zamanda; ligler, uluslararasi ligler ve turnuvalar devam ederken yapilan organizasyonun maci. evet, turnuva degil organizasyon. takimlarin surekli oyuncularini sagdan soldan emaneten bulmasi, milli takim kadrosuna eklenen oyuncunun ayni aksam kulup macinin olmasi sebebiyle beklenen ilgi ve cosku bulunmamakta. goz ucuyla izledim, birkac oyun haricinde sahada kafasi baska yerde olan adamlar vardi. hem hollanda hem de turkiyede. tabii olarak heyecan duyan gencler de vardi, zaten o sebeple izledim ve kaybettik. tek kazanc genclerin bu tur asamalarda sure almasi ve gelismesi, nba yaz ligi maci gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın