• 489
    galatasaray futbol takımı adına oldukça hareketli geçmiş olan dönem. fakat buna rağmen istediğimiz yerde olduğumuz söylenemez.

    sağ kanat olarak aldığımız oyuncu* ofansif orta saha çıktı
    sol bekimizin* futbolla alakası kalmamış.
    sağ bekimiz* sakatlandı ve ne zaman döneceği belirsiz.
    yeni kurguladığımız orta saha randıman vermiyor
    eksik bölgeyi kapatsın diye aldığımız oyuncu* sahaya çıkmıyor.

    bunların neticesinde takımımız ligde oynadığı hiç bir maçta etkili futbol sergileyemedi ve ne taraftarına ne de rakiplerine şampiyon olabileceği hatta o yarışın içinde kalabileceği hissini vermiyor. 10 hafta sonunda zirveden 7 puan uzakta 8. sırada bulunuyoruz. erken konuşmak elbette doğru olmaz ama bu transfer döneminde giriştiğimiz yapılanma ile girdiğimiz tünelin ucu şu an için iyi bir yere çıkacakmış gibi durmuyor.
  • 490
    olumlu işler de yaptığımız fakat noksanlarla kapadığımız transfer dönemi.

    bu dönemde aldığımız morutan zaten ofansif orta saha idi. sosyal medya onu birden sağ kanat ilan etti ve cicaldau'yu aldığımız halde o da talep edildi. hatta oyunu açacak ters ayaklı kanat diye tanımlandı. tdk'nın otobüse oturgaçlı götürgeç demesi gibi bir durumdu bu tanım. ama morutan iyi ki geldi orası ayrı konu.

    forvet transferinde özensizlik yapıldı. üçü de bal yapmayan arı olan mohamed, diagne ve halil bize yeter denildi. bu esnada ligin şu anki lideri sörloth'un boşluğunu cornelius'la dolduruyordu.

    pva zaten aylarca kulüpsüz kalarak geldi.

    sacha boey'in sakatlanması her sakatlık gibi beklendik bir durum değildi.

    gedson beklendi, beklendi ama alınamadı. yerine gelenler randıman vermedi. ne yapılıp edilip alınmalıydı. ya da boşluğu baştan doldurulmalıydı.

    yedek kaleci alınmadı. muslera dışında kalecisiz oynuyoruz.

    yine de tazelendiğimiz bir dönem oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın