• 673
    hocaya para yok kiralık oyuncu alalım diye gelmişler hoca da avrupa maçından sonra bakarız dedi yüksek ihtimal. şimdi elenince kiralık gerek yok ocak ayına kadar kadro idare eder ligde iki zor maçı atlattım ocak ayında zorunlu satın alma yaparak 2-3 oyuncu alırım diye düşünüyor sanırım. yüksek ihtimal transferi kapattık gibi hatta belhanda da gidebilir. ocak ayına kadar sadece orta saha orjinli etebo taylan ikilisiyle devam edersek hiç şarşımam.

    https://twitter.com/...786880476884992?s=19
  • 674
    https://twitter.com/...786880476884992?s=19

    hocanın "bonservisli oyuncu isterim, genç olsun" ısrarı nedeniyle transfer yapılamayan dönemdir.

    neden bu ısrar? 1 sene daha idare edemiyor musun hocam? durum ortada. oyuncu satmak (!) kolay mı? oyuncunun insiyatifi dışında oyuncuyu gönderebilir misin? bırak hocam o zaman gitmemekte direnen adamları kadro dışı. ama sen ne yapıyorsuni bu adamları kafadan ilk 11'e yazıyorsun.

    genç ve bonservisli oyuncu alamıyoruz. bu kadar basit. bu konuda inat etmenin ne anlamı var?

    ekleme:

    bir de bonservisi elinde oyuncu da istemiyor hoca. hazır, oynayan, kaliteli, genç ve bonservisiyle alınacak oyuncu istiyor.

    nasıl sahada babel ve feghouli'den kanat olmuyorsa bu transferler de olmuyor. ama hoca istiyor. olmasa da istiyor.
  • 677
    merak ediyorum nasıl transfer yapabiliriz. gelen teklife göre transfer yapıyoruz. sözlükte inanılmaz kafalar yapılıyor şu anda. ffp devam ediyor ve 5 milyona sattıysan 5 milyona oyuncu alamıyorsun. 4 milyon civarına birini alacaksın ve bu oyuncu sattığından iyi olacak. şimdi burada kadro planlaması devreye giriyor. sen tutup babel’i geçen sene aldırdıysan, feghouli belhanda’yı sattırmadıysan o zaman transfer felan isteme lüksün yok. transfermarkt’a açıp kaç tane transfer yapılmış ve bu adamlar ilk geldiğinde beya haberleri çıktığında neler yazılmış açın bakın. geçen sene kartopu oynayarak şampiyon olacağımızı iddia edenler vardı. madem kadro bu kadar iyiydi neden oynamadık? taylan 6-7 ayda bu kadar seviye mi atladı yoksa oynatılmadı mı? yerine selçuk oynadı taylan’ın. güya hazır değildi. hazır olan selçuk inan’dı. adem falcao gelince direkt kesildi. adem çok formdaydı mesela. bugün ne oluyor? geçen sezonun en iyi 5 isminden biri emre kılınç transfer edildi, iki kanatta da oynayabiliyor. fakat sen babel veya feghouli oynatmak için orta sahada bu adamı adeta yok ediyorsun. peki feghouli babel ne yaptı? hiçbir şey. safi zarar verdi. şimdi seri isteniyor taylan yerine. gelsin bakalım takım nasıl daha da geriye gelecek. çünkü takımın problemleri belli. transfer değil. takıma oynatılmak istenen oyun kadroya uygun olmasa da oynatılıyor ve bu oyun da çok yanlış uygulanıyor. taylan yerine seri girdiğinde zaten durgun oyunumuz iyice kağnıya dönüşecek. rangers maç başlamadan bunu dedi. ben devre arası bakın ne yazmışım. ben görebilmişim olacakları. fakat hocamız görememiş. gördüyse de müdahale etmemiş ki bu daha da kötü. kaç senedir zibilyon tane adam alındı. sorun futbolcularda değil. sorun sahadaki oyunda. bu takıma kimi alırsanız alın bu sorun çözülmeyecek. 11 futbolcu da kötü değil mi? buna inanarak söyleyen var mı gerçekten? bu şekilde bitsin bu dönem. hiç değilse para harcamayız.
  • 678
    fatih terim bu dönemde kiralık oyuncu istememekte haklı. sonra başarısızlık durumunda bu kadar kiralık oyuncu alınırsa böyle olur deniyor. geçmişe değil geleceğe yatırım yapacağız lafıyla dalga geçiliyor. istediği her oyuncu zorla, kiralık olarak alındı ama başarısız oldu, kellesini isteriz deniyor.

    kiralık oyuncu yöntemi 2019-2020 sezonunda denendi ve tutmadı. tutmayan şeyi neden tekrar istesin fatih terim bu transfer döneminde? kiralık oyuncu yönteminin tutmasının bir çok nedeni olabilir ama tutmadı ve hoca istemiyor. hocanın yanlışları bol ama bu konu hakkında haklı.

    bir de bonservissiz, yaşlı ve hazır olmayan oyuncu da istemez adam. bonservissiz, yaşlı ve hazır olmayan ryan babel ve arda turan'ı aldırdı diye anasına küfredilmediği kaldı. bonservissiz, yaşlı ve hazır olmadan gelen radamel falcao'nun durumu da ortada. salak değilse istememeli zaten.
  • 680
    an itibariyle boşta olan oyunculardan işimize yarayabileceklere bir bakalım:

    orta saha:

    kuzyaev (28)
    stöger (27)
    aleix garcia (23)
    lusamba (23)
    kasami (28)

    belhanda giderse bu oyunculardan 2 tanesi işimizi görmez mi? bence görür.

    ama hocanın "ben kulüpsüz kalmış futbolcu istemem" dememesi ve kafasındaki isimlerde ısrarcı olmaması gerekiyor. aleix garcai ve lusamba 23 yaşındalar. işte genç oyuncu. al, istediğin gibi kullan. elinde etebo ve taylan da var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın