• 282
    fatih terim umut satmadan beklenti içine girilmemek gerektiğini söyledi. inşallah bu sene şampiyon olursak önümüzdeki sezon transferde çok rahat oluruz.

    bu sene en fazla 3 transfer yapılır gibi duruyor. 1 orta saha, 1 forvet diğerini de kestiremiyorum ama stoper olsa iyi olur. öte yandan işe yaramayanları da elden çıkarırsak nefes alırız.(tarık, tolga, selçuk, eren)

    belhanda, feghouli, garry gibi oyunculara 10 üzeri teklif gelir satılır yerleri satın alma ya da kiralıklarla doldurulur ancak olmazsa da bu oyunculara sahip çıkmamız gerekiyor. bu sene önemli.
  • 283
    bizim için borum bok geçecek olan sezon. zaten fazla beklentimiz yoktu, imparator’un açıklamalarından sonra hiç bir beklentimiz kalmadı. anlaşılan 2-3 türk oyuncu ve nagatomo’yu alıp transfer sezonunu tamamlayacağız. oyuncu satmadan transfer yapmamız mümkün değil zaten. ben yine de terim’e ve oyuncularımıza güveniyorum 22. şampiyonluk yolunda.
  • 284
    öncelikle bu transfer sezonunda fatih terim sinan gümüş, donk ve sofiane feghouli'nin performanslarını arttırarak yeni transfer gibi takıma kazandıracağını düşünüyorum.

    transfer dönemi bizim açımızdan istediğimiz gibi geçmeyecektir. aldığımız ceza ve ekonomik durumumuzdan dolayı. kamp döneminde genç yeteneklerimizden de beklentileri şimdiden onlara aşılamıştır ve terim sezon içinde eminim onlardan yararlanarak katkı alacaktır.

    2018-2019 transfer sezonu bizim için zor gözükse bilr fatih terim ne yapar eder bunu lehimize çevirecektir. ona, ekibine ve tüm galatasaray'lı futbolcularımıza sonsuz güveniyorum.
  • 285
    --- alıntı ---

    fatih terim, (igtv): "milik var, imbula var, bennacer, nuri şahin, bacca gibi isimleri uyduranlara selam ediyorum. gönül onları da almak ister, hatta daha iyilerini de ama koşullarımız belli. lütfen biraz insaflı olun allah aşkına."

    --- alıntı ---

    zaten pek bir şey beklemiyordum, bu açıklamalardan sonra da iyice ümidimi kestim transfer sezonundan. oyuncu satarız, yerine birini alırız orası ayrı konu ama eksik olan çoğu bölgemizin yerini kapatmış olamayacağız transfer yapamazsak. bu açıklamalardan anladığım bir diğer hususta belhanda,feghouli gibi oyuncuların takımdan büyük ihtimalle ayrılmayacağı hatta rodrigues’in kalma ihtimali bile yüksek. bizim için zor geçecek bir sezon olacağı şimdiden belli. fatih hocaya çok güveniyorum, mali şartlar böyle olmasaydı keşke.

    fatih hocanın ve mustafa cengiz yönetiminin akılcı bir şekilde ve özenli davrandığını düşünüyorum mali konuda. hadi şampiyon olduk oyunculara para yatıralım kafasında değiller. beşiktaş örneğini görüyoruz, mali açıdan akıllıca davranmamalarının pepe gibi oyunculara yüklüce maaş ödemenin ceremesini çekiyorlar. mali açıdan küçülmeye gidecekler.şampiyonlar liginde sezonluk başarıya oynayan takımlar böyle yapar. ileri ve geleceği gören bir hoca ve yönetime sahip olmak önemli bizim açımızdan. sabırla; gelecek sezonları düşünüp şampiyonlar ligindeki yerimizi perçinlersek; mali açıdan da rahatlarız.

    kimse 2018-2019 sezonu şampiyonlar ligi için hayalci olmasın. dev aynasına bakarak gerçekleri görelim. önemli olan kalıcılıktır. 2018-2019 sezonunda önemli olan şampiyonluktur, şampiyonlar ligine katılmaktır!
App Store'dan indirin Google Play'den alın