• 41
    aynı sezon oynanan 23 aralık 2012 trabzonspor galatasaray maçı'nda galatasaray futbolcusu burak yılmaz'a ses bombası atan trabzonspor'u onore eden salak pankart.

    üstümüze vazife olmayan, yersiz bir tepkiydi, şimdi pişmanlığını yaşıyoruz. 2010-2011 sezonu şampiyonu galatasaray değilse kim olduğu beni ilgilendirmez, hadi şahsi olarak ilgilendirse bile galatasaray tribününden buna dair mesaj veremem. fener'e laf sokacağım diye trabzon'u yalamanın manası yok.

    2010-2011 sezonu şampiyonunun amına koyayım.
  • 43
    adamlar sırf fenerle davalık diye gereksiz bir şekilde onlara yanladık ve kargayı besleyerek gözümüzün oyulmasına zemin hazırlamış olduk. bize ne amına koyayım, 2. defa üst üste şampiyonluğa ulaşmışsın zaten, dalgana baksana. nedir bu alakamızın olmadığı, bırak bizim kulübü bizden bir yöneticinin ya da topçunun dahi adının geçmediği bir skandala burnumuzu sokma sevdası?

    ünal başkan zaten açıklamayı yapmış 1 sene öncesinde bu ateş üfleyerek sönmez diyerek. diyeceğini demişsin. tavrın, duruşun belli ve gayet asil, olması gerektiği gibi. ne diye ülkenin benim küçüklüğümden yani 90'lardan beri her maç bir tribün olayı çıkaran ve bu yüzden de ülkedeki her spor seyircisinin her hafta bir spor kanalında ağzı yüzü gözü yarılmış, kemerli burunlu ve atarlı birkaç tip görmesine sebep olan, ülkedeki en barzo taraftar grubuna ve onların kulübüne yanlıyorsun? neden? buna ihtiyacın mı var?

    bir musibet bin nasihatten iyidir sözündeki musibettir efendim. bu ülkede dost, kardeş bir tribün yoktur gençler. takım da yoktur. aklınızı başınıza alın.
  • 44
    kıyakçılığın sonunun her zaman ayakçılık olduğunu hatırlatan pankart.

    şöyle kasabalı, avam işlerle niye uğraşırız anlamam, hayır üstümüzde de durmuyor yani böyle işler.

    edit: yazma gereği duydum, benim tapelerde kendi okuduklarıma göre kanaatim, bu iğrenç takım da o sene şike yapmıştır. asarsın oraya tff'ye lafı geçiren pankartı o zaman duruşunu sergilemiş olursun, şikecilerden birini birine tercih etmemiş olursun.
  • 45
    ilgili sezonda resmi olarak şampiyon gözüken takımın şike yaptığı mahkeme dosyalarında açık seçik görüldüğünden, yine bu takım bu sebeple uefa'dan ceza aldığından ve bu ceza cas dahil her türlü yargı organı tarafından onandığından içeriik olarak yanlış olmayan pankart.

    söz konusu takımın yaptığı çirkefliği falan bir kenara bırakacak olursak, senin de dahil olduğun ligde şike yapılmasına karşı duruş göstermek kimsenin maçasının yemediği bir ortamda son derece gerekli bir harekettir. ama trabzonspor özelinde pankart falan açıp bir taraflarını kaldırmaya gerek yokmuş, orası ayrı.
  • 47
    bu pankart trabzon’u onore etmek için değil fener’e gönderme yapmak için açılmıştır.

    trabzon’un şampiyon saymak hepimizi için doğru bir davranıştı bizim için benim için ne olay yaşanırsa yaşansın, trabzon taraftarı ne kadar çirkeflik yaparsa yapsın o sezonun şampiyonu trabzonspor’dur.

    yapılan şike çok açık ve belli. günümüzde trabzonspor’a duyulan nefret, benim gözümde 2011 sezonu şampiyonu trabzonspor olduğu gerçeğini değiştirmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın