• 1281
    ali ismail'le uzaktan yakından alakası olmayan, silah tüccarı aziz'le fethullahçıların ters düşmesi sonucu fetocu savcılar tarafından açılmış soruşturmadır. soruşturmanın ilk zamanlarında fetöcülerin ta o zamandan bunu yaptıkları bilindiği halde fenerbahçeliler dahil kimse tarafından bu gerçek dillendirilmemiş, bilakis aziz yıldırım hapisten çıktıktan sonra hocaefendi (!) ile alakalı son derece ılımlı demeçler vermiştir. ancak sonra malum parti ile fetöcüler ters düşünce aklanabilmek için fenerbahçe güdümlü kamuoyu tarafından olay şiddetle "fetöcüler bize kumpas kurdu, şöyle atatürkçüyüz, böyle kemalistiz" mevzusuna çekilmiş ve sözkonusu sezondaki bütün şike delilleri gerçek olan ve bunları inkar da etmeyen fenerbahçe spor kulübü duygusal ve cahil halkımızın nezdinde bir anda sütten çıkmış ak kaşık imajı kazanmıştır. arkasına da gezi direnişi patlak verince, mevzuyu iyice dramatize etmek için zavallı ali ismail kardeşimizin adı birkaç fenerbahçe formalı fotoğrafının olmasından faydalanılarak maalesef bu rezil davaya alet edilmiştir. masumiyeti ve temiz kalbi sağlığında saf duygularla gönül verdiği kulübü tarafından, vefatından sonra alabildiğine sömürülmüş, ölüp gitmiş 19 yaşında gencecik bir çocuğa edilebilecek en büyük saygısızlık edilmiştir. zira ali ismail günahların kulübü, bünyesinde tarih boyunca her türlü illegalitenin, suçun ve pisliğin döndüğü fenerbahçe için değil, cumhuriyet için, hürriyet için şehit olmuştur.

    sahici ve gerçek olan tek unsurunun, fetöcüler tarafından usulsüz şekilde toplanan şike delillerinin olduğu soruşturma.
  • 1282
    bir hırsızın bir katili cinayet işlemekle ihbar etmesi sonucu ortaya çıkan soruşturma benzetiyorum bu davayı.

    hırsızın hırsız olduğunu sonradan öğrenmemiz cinayet zanlısını masum kılmaz. aramızda hukukçu arkadaşlarımız mevcut onlar konuya daha hakimler doğal olarak ama fenerbahçe spor kulübü utanmadan arlanmadan işledikleri suçu fetö ortaya çıkardı diye kendilerini masum ilan ediyorlar.

    şike yaptınız ve bu şikeyi de en az sizin kadar kirli bir terör örgütü devletin belirli kurumlarına yerleşmiş olmanın verdiği konforla bunu gün yüzüne çıkardı.

    dönemin fenerbahçe başkanının silah ihalelerine bulaşması,siyasi kavgalar vs. bizim zerre umrumuzda değil. küme düşmeniz gerekirken üstüne ödülmüşcesine play off garabetiyle yarışmada olmanız sağlanmış ve fakat ilahi adaletin tecelli etmesiyle sizden her açıdan üstün olan ezeli rakibiniz sahanızda kupa kaldırarak belki de tff tarafından size verilecek tüm cezalardan çok daha ağırını sizlere yaşatmıştır.

    her kesin adaletinin şaştığı yerde bir başka adaletin varlığından haberdar oldunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın