• 103
    şu iki onbirden biriyle çıkacağımızı düşündüğüm maç.

    https://galatasaray11.com/e/6y297dgv

    https://galatasaray11.com/e/1y4pd70y

    ilkay ve kaan kesinlikle süre almamalı, yunus ve icardi minimum süre almalı. sara, sallai, torreira ve jakobs eyüp maçında tamamen dinlendirildiler, dolayısıyla hepsinin onbirde olacağını düşünebiliriz.

    tek soru işareti singo ne kadar hazır. ben en azından maçın başında hemen sahaya atılacağını sanmıyorum, ilerleyen dakikalarda girebilir. dolayısıyla ileride geçen seneki kobanispor deplasmanı gibi barış-osimhen, sağ kanatta da sallai-sane ikilisini göreceğimizi düşünüyorum.
  • 104
    180 dakikanın ilk ayağı olarak düşünüp liverpool maçı disipliniyle gol yememeyi ilk hedef olarak düşünmemiz gereken maç. galatasaray olarak ligde çok çok nadir geri düşüyoruz ve geri düşmeyi yönetmek konusunda tecrübeli olduğumuz da bu sebepten pek söylenemez. hücum gücümüz gerçekten çok iyi, ki devre arası transferlerinden sonra ilk 11 de rahatlayınca, oyuncularımız aldıkları sürelerde daha iyi efor sarf edebiliyor, zira onları yedekleyenler de artık paf takımı oyuncuları değil. bu anlamda elimiz güçlendi ve ligde iki haftadır rahatladık. bu maça da etkisi olacaktır ilk 11'imizin dinlenmiş olmasının.

    italya'da mutlak galibiyet parolası ile çıkmaktansa juventus'un galibiyet almak zorunda olduğu bir senaryoyu hazirlama bizim için çok daha önemli. sezonun şu ana kadar olan en kritik maçına çıkıyoruz. sonu galibiyet ile gelsin.
  • 105
    liverpool maçı disipliniyle oynamazsak turu geçmemiz mucize, ilk maçtan iyi skor almamız da çok zor gözüken seri. sosyal medyayı sallayın, taş gibi takım juventus. 10 kişi kalmasa, inter'i de yenebilirdi. dinamik, top ayağında çok hızlı ve hızlı atağa çıkan yapısı ile bizi zorlayacak takımlardan biri. çok efor sarfedip, turu onlardan fazla istemezsek zaten eleniriz. ilk maç da en çok koşan, mücadele eden kimse ona forma vermeli okan hoca. bizim mevcut formu ile ilkay'ı vs. taşıyamayacağız maç mesela. amacımız önce kazanmak ve gol yememek olmalı. gol yememek neden önemli çünkü en az 1 tane gol atabileceğimize inanıyorum. yeter ki gol yemeyelim!
  • 106
    biz bu şikeci takımı 98'de diplomatik krizlerin göbeğinde, 2013'te karların ve balçığın içinde diz çöktürdük. almanya'da da tokatladık. bu ve ekürisi milan avrupa'daki en büyük karılarımız. bugün zemin düzgün, kadro çok daha kaliteli ve en önemlisi camia olarak şampiyonluk modunu çoktan açtık. dikkatsizlik ve rehavete kapılmadığımız sürece, o meşhur "avrupa fatihi" refleksiyle juventus’u bir kez daha torino’ya eli boş göndeririz inşallah. tribün de hiç olmadığı kadar agresif ve gürültülü olacaktır bu maç zaten. geçmişteki o hakan şükür’lü, sneijder’li zaferlerin kokusu burnumuza geliyor. şimdi sahne sırası osimhen’de, icardi’de ve singo, lang gibi yan ama önemli parçalarda.
  • 107
    sallai, torreira, sara ve jakobs ilk on bir oynayacak. bu dörtlü hem formda hem de yorgun değiller.

    sanchez ve yunus hafta sonu ilk yarı sonunda çıktı. onlar da ilk on birde olurlar.

    sallai'nin hangi mevkide oynayacağı kritik. 10 numarada oynarsa mücadele gücümüz artar. boey ve singo henüz hazır değil ama sallai de sağ bekte bu seviyelerde zorlanıyor.
  • 110
    juventus en iyi döneminde değil ama bir eyüp, kasımpaşa muamelesi yapılacak takım da değil. atletico madrid'den ziyade onlarla eşleşmek güzel oldu. savunma zaafiyetleri var. kalecileri ayarsız, yıldız da olabiiyor batırabiliyor da. dilerim bu maçta ve turda batırdığı sekanslar denk gelir.

    singo oynayabilecek durumdaysa jakobsla birlike sağlı sollu turun kilidi olurlar. yine jakobs kart görmemeli ki deplasmandaki rövanş maçında cezalı duruma düşmesin. gerisi halledilir. italya'ya alışkın osimhen, icardi, lang gibi oyuncularımıza da ekstra güveniyorum.
  • 111
    galatasaray'ın görece zayıf ve 50 dakika 10 kişi oynamış bir türkiye ligi takımını rahat yenerken as oyuncularını dinlendirdikten sonra oynayacağı maç.

    juve ise şampiyonlar ligi finalisti ve italya şampiyonu inter'e deplasmanda 50 dakika 10 kişi oynayıp yorularak 3-2 kaybederek bu maça sadece iki gün dinlenerek çıkacak.

    rakipte kenan dışında süper yıldız topçu yok. biz bunlarla kadrolarında dünya futbol efsanelerinin oynadığı dönemde oynamış ve ders vermiş bir kulubüz. sadece hagi'li dönemde de değil, berkant ve pişmaniyeye dönmüş 96-2000 kadrosu ile de yendik.

    özet olarak, korkacak bir durum yok. maçı ya herro ya merro haline sokmadan, daha fazla gol atarak kazanabiliriz. belki gol yiyebiliriz fakat kenar ortalarla çok net gol bulabiliriz.

    sane ve lang kesinlikle oynamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın