• 1
    bugün 21.45 itibariyle galatasaray taraftarı'nın mustafa cengiz yönetimi'ne transfer konusunda tepkisini dile getirmek için twitter'da açtığı hashtag. 1 saati biraz geçkin bir sürede 29000 tweet'i geçmiş durumda.

    hiçbir işe yaramayacağını düşünsem de çaba güzel. en azından taraftarımız "reaksiyon" verebiliyor.

    edit: 2 saat dolmadan 35400 tweet'i geçti. ne dolmuşuz be*.
  • 3
    gayet haklı bir serzeniştir. bu kaçıncı transfer dönemi artık icraat zamanı. herkesin bir sabrı var. bu taraftar ne zaman destek istense destek oldu. finansal fair play acizliğin kılıfıdır. artık yeter. geçmiş dönemde yapılan hataları buraya destan gibi yazmaya gerek yok. herkes her şeyin farkındadır. bu takıma en az 3 tane ilk 11 oyuncusu gerekiyor. en erken zamanda gerekiyor. buna rağmen aylardır bir yönetim hala hamle yapmıyorsa ki karagümrük kadar olamıyorlar yazıktır. ayıptır. kimse yıldız beklemiyor. kimse şov beklemiyor. iş yapacak profesyonel futbolcular istiyoruz. hocayı yıpratan bu süreç en kısa zamanda sona ermelidir. bu yönetim en kısa zamanda gitmelidir.

    yok liseymiş yok derin galatasaraymış yok o şu bu geçiniz. galatasaray biziz. milyonlar. yerinde ve haklı bir hashtagdir.
  • 4
    açılmasını yanlış bulduğum hashtag. böyle hashtagler açılmayınca yönetim süper transferler yapıyor, şimdi baskı altına girip transfer yapamayacaklar. bunlar hep lisecilerin oyunu. taraftarımız keşke büyük oyunu görebilse.

    yeni moda da bu oldu. dillerde bir lise de lise. sanki yeni kuruldu bu lise. yıllardır iyisiyle kötüsüyle var olan bir yapı neden son zamanlarda bu kadar düşmanlaştırıldı anlamış değilim. mustafa cengiz lise tarafından seçilmedi mi? liseli olup mustafa cengiz yönetimine oy veren birçok insan oldu ki seçildiler. iyi ki lise var da hoşumuza gitmeyen şeyleri, bu şeytani yapının üstüne atıyoruz. bunun rakip taraftarın, kulübün masonluğundan derin galatasaray'a kadar kurdukları onlarca şeytani ve gerçek dışı hayal ürününden hiçbir farkı yok.

    ayrıca taraftar gösterebileceği tek platformdan, tepkisini gösteriyor. ne yapsınlar? kulüp binasını basıp mustafa cengiz yönetiminin üyelerini sıra dayağından mı geçirsinler? ne bekleniyor anlamıyorum ki.
  • 8
    baskı altında olmadığında inanılmaz işler yapan yönetimi baskı altına aldığı iddia edilen hashtag. aynen baskı altında oldukları için tarihimizin en kolay şampiyonlar ligi grubuna forvetsiz gittik, ara transferde diagne'ye 13 milyon euro verdik.

    hatta inanır mısınız sırf baskıdan dolayı bu sezon orta saha alınmadı. hayatı boyunca orada oynamamış taylan piyangosu çıkmasa 6 numarasız bir ilk devre geçirecekti takım.

    hee bu hashtag bir boka yarayacak mı tabi ki yaramayacak. taraftarın gözünün içine bakıp alenen yalan söyleyen adamlar tweet atılıyor diye mi transfer yapacak. hayır. ama en azından bunun üstünden yönetim savunulmasın bir zahmet. yok baskıymış falan geçiniz.
  • 9
    2020 yaz transfer dönemi ne zaman açıldı tam hatırlamıyorum haziran falandır sanırım ama 05.10.2020 tarihinde kapandı kış transfer dönemi 05.01.2021 tarihinde açıldı arada boşluk 3 ay, öncesi de vardır bi 3-5 ay. ya benim anlamadığım hiç mi adam akıllı bir şeyi becerip de aylardır tek bir tane kanayan yaraya ilaç olamaz bir yönetim. bu taraftarın hiçbiri transfer taraftarı değil kimse de transfer için ölüp biten taraftar değil sadece takımın bu kadar ihanet edilircesine eksik bırakılmasına karşı. kimse süper star beklemiyor da beklentiler o kadar düşük ki sadece takımda aksamayacak eli ayağı düzgün eksiği kapatacak transfer gelse de sene sonuna kadar mağdur olmasak diye bakıyor. gelelim hastage açılmasını kesinlikle ama kesinlikle yanlış bulmuyorum zaten bu açıldı diye ertesi gün uçaklar inecek değil kimsenin eli ayağı birbirine dolaşıp 3 eden adama 5 verecek değil bu bir mesajdır ve bu takımın taraftarı bu mesajı en demokratik yoldan vermektedir.
  • 11
    bunları baskı altına almak daha iyi mi bilemiyorum. o yüzden destek vermiyorum.

    şimdi tutar irfan can için 10 m euro para verirler, bunların sağı solu belli olmaz.

    yazın yapmamışsın transferi. eksikler zaten aylardır belli, transfer tahtası 5 ocak'ta açılacak, bu da aylardır belli.

    yani biraz bu işi yapmak isteyen insan zaten

    - futbolcu satarsak şöyle yaparız
    - kimse satılmazsa söyle yaparız

    vs diye a,b, c planlarını yapar, 6 ocak'ta da imzaları artırmaya başlardı.

    bir de öyle bir sezon ki transfer dönemi devam ederken maçlar devam ediyor. sen kadron yetersiz olduğu için 2 haftada liderliği verip 4 puan fark yiyorsun.

    oyuncunun şimdi gelmesi ile son gün gelmesi arasında 4-5 resmi maç var, belki sezona dair umutlar bitecek?

    bu kadar da iş bilmez olunmaz ya. muhasebeden iyi anlayarak sadece smmm olursunuz, transfer yapmayı bilmeyen yönetim mi olur.

    sokayım ffp'sine. sat luyindama'yi scout ekibine güven devam et yola.

    iki tane menajerin ağzının içine bakıyorsunuz.

    anadolu kulüplerinin başkanları haricinde de networkünüz yok zaten. onlara da rica ile iş yaptırır, ekonomik olarak zarar ettirirsiniz. bir de bağış yapmışlar gibi arkanızdan konuşurlar sizi aşağılarlar.

    vallahi içim sıkılıyor...

    edit: ha şunu da ekleyeyim, bu hashtag gündem olduktan sonra transfer duyumu/haberi yapan gazeteciler, hesaplar yönetimin maşasıdır. not edebilirsiniz. arşiv unutmaz.
  • 12
    eğer avrupa kupaları için mücadele eden bir takımsak gereksiz bir tepki, şampiyonluk için mücadele eden bir takımsak gerekli, hatta "yetmez ama evet" türünden bir tepkidir.

    bu tepkiyi verenlerin çok büyük bir kısmı genç, ucuz, scout transferi isteyen, satmadan alamayacağımızın farkında olan renktaşlarımız. bu hashtag'e destek veren renktaşlarımız diyor ki, "bir zahmet artık satış yapabilin ve hocanın istediği genç yetenekli oyuncuları kadromuza katın."

    bu tepkiye isteyen katılır isteyen katılmaz. ama bu tepkiyi verenleri aptal yerine koymak en hafif tabiriyle ayıptır.
  • 13
    bu yönetime baskı yapılınca korkuyorum. bu zamana kadar forvet ve falcao konusunda baskı yapıldı ikisinde de gördük nasıl saçmaladıklarını. ali naci küçük'ün dediği irfan can kahveci için marcao+7 milyon istiyorsa başakşehir, bu yönetim baskı altında gider kabul eder bu takası.
    ekleme: unutmuşum, emre akbaba olayında da baskı altına alındılar ve gene saçmaladılar. gösterilen tepki doğru bir tepkidir ama yönetim bu tepkilerde sürekli daha da saçmaladı. umarım en kısa sürede vedalaşırız mustafa cengiz yönetimiyle.
  • 15
    normalde bu hashtag'e karşı çıkar, tepki gösterirdim fakat bu yönetimin transfer sürecini birçok kez yakından tecrübe ettik.

    bu isyanı olumlu buluyorum. kimseyi panik havasına sokmak değil, elinizi taşın altına sokun mesajı vermek.

    eğer şampiyon olmak istiyorsak, kadromuzun yetersiz ve takviyeye ihtiyacı olduğunu kabul etmeliyiz. bunu da yetkili kişilere şimdiden hatırlatmak boynumuzun borcudur. yoksa transferin son saatlerinde aytaç kara açıklanır, buralar da yangın yerine döner.
  • 19
    tam bir komedi. ya falcao ya istifa, ya forvet ya istifa da bunun eski versiyonlariydi. (sonunda 13 milyona diagne alinmisti). ezeli rakibimizin yaptigi hayatin normal akisin aykiri isler twitterdaki kitleyi daha da gazliyor. sonucunda da populist hamlelerle para carcur ediliyor. daha once izledigimiz filmin 50. kere cekilmis hali.

    hep soyluyorum, 96-00 arasi twitter olsaydi iceride 4-0 kaybettigimiz fener maci sonrasi terim kovulur, takimin yarisi da kavga dovus takimdan gonderilirdi. allahtan o gunleri bu toksik site olmadan yasamisiz.
  • 22
    çok doğru bir tepki. aklı başında taraftarın yönetimden beklentisi süper transferler yapılması değil esasında. camianın beklentisi ne yaptığını bilen bir yönetimi işin başında görmek. şahsi düşüncem şu ki, gerekirse transfer de yapmasınlar, ama herkesi aydınlatsınlar bir zahmet neden yapmadıkları konusunda. galatasaray'da transfer bitmez demek, biz ne yaptığımızı bilmiyoruz demekle eşdeğer. transferin son günlerine kalarak bir yere varamadıklarını anlamak için yüksek bir zekaya da gerek yok.
    maalesef mevcut yönetim, uefa ile görüşmelerde gösterdiği "iş bilir yönetim" algısını, "bir şekilde bu transfer dönemini de geçirelim, nasıl olsa fatih terim var, ffp var" algısına çevirmeyi başardı. yönetim hiçbir açıklama yapmadan, nasıl olsa ffp var, bahane de çok diye ciddi bir strateji ortaya koymuyorsa bu durum ciddi ciddi sorgulanmalıdır.
  • 23
    gayet haklı bir tepki olmakla birlikte, korkum bu tarz tepkiler sonucunda zaten beceriksiz olan yönetimin iyice elinin ayağının birbirine dolaşmasıyla, saçma sapan adamlara*olmayacak paralar vermesidir*. bu nedenle 2020 - 2021 sezonu ara transfer dönemi'nin sonuna kadar sıfır beklentiyle tepki göstermeden beklemeye çalışacağım. sonuçlardan memnun olmazsam artık yönetim istifa bi zahmet.
  • 24
    transferin son gününe 2-3 futbolcu transferi yetiştirip biz oyuncuları aldık kalanı da teknik kadroda diyecek yönetim için verilmesi gereken bir tepkidir. takımın eksikleri yaz transfer döneminin sonundan beri belli ve o dönem yapılan hatalardan ders alınıp takımın eksiklerini tamamlamak için gerekli çalışmayı yapmadıysanız neden o görevlerdesiniz?

    zaten yaşadığımız sezonun şartları gereği covid, sakatlık, ceza derken bu sıkışık fikstürde dar kadromuz ile her maçı 6-7 eksikle oynuyoruz. bu takım ocak ayında 7 lig maçına çıkacak ve belki de hali hazırda zaten olan eksikleriyle birlikte yapılması gereken transferlerinin de ocak ayı başında gerçekleşmemiş olması bizi yarıştan koparacak. ayrıca transfer dönemi sonunda gelecek oyuncuların da uyumu falan derken de 1 ay öyle geçeceğini de unutmamak gerek.

    yönetim daha önce n'diaye'yi satıp 17-18 sezonunda takımı orta sahasız bırakmak, gomis'i satıp 18-19 sezonuna takımı forvetsiz başlatmak, hocanın izni olmadan ozan'ı satmak, devre arasında transferi yetiştiremeyip son gün diagne'ye 13 milyon vermek, 19-20 sezonu öncesi hocanın farklı istekleri olmasına rağmen falcao hayali peşinde koşmak ve bu sezonun öncesinde seri ile lemina'nın ayrıldığı takıma orta saha almamak gibi birçok transfer hatası yaptı ama mayıs ayı öncesindeki seçimden önceki son transfer dönemlerinde de başarısız olmaları yaptıkları güzel işleri unutturup onları gittikten sonra da birçok taraftarın kötü hatırlamasına neden olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın