• 1
    yeni sportif aş yöneticimizdir. galatasaray sportif aş, kamuyu aydınlatma platformu'na (kap) "yönetim kurulu üyeliğine serdar güzelaydın'ın atanması hakkında" konulu yapılan açıklamaya göre kendisi sportif aş'ye yönetici olarak atanmıştır;

    "şirketimiz yönetim kurulu üyeliğinden 12.01.2018 tarihinde sn. murat ilbak'ın istifası sebebiyle boşalan yönetim kurulu üyeliğine, türk ticaret kanunu'nun 363.maddesi ve şirket esas sözleşmesinin 13.5 maddesi uyarınca; 17667 numaralı galatasaray spor kulübü derneği genel kurul üyesi sn. serdar güzelaydın'ın ilk toplanacak genel kurul'a kadar görev yapmak üzere yönetim kurulu üyesi olarak seçilmesine mevcudun oybirliği ile karar verilmiştir."
  • 2
    sportif a.ş.'den istifasının istenmesi, hele ki bunu beşiktaşlı olmasına bağlanması kendisine yapılan haksızlıktı. zaten adam hasta galatasaraylı bunu bir kenara yazalım. fikret orman ile iş ilişkilerinin olması, aynı fotoğraf karelerinde bulunması onu beşiktaşlı yapmaz.

    şimdi bu haberler çıkmaya başladı.
    https://twitter.com/...s/958979066778013697

    milli takımlarda fatih terim ile birlikte çalışması ve fatih hocanın takıma geçmesiyle birlikte onun da sportif a.ş.'nin başına geçmesi öyle tesadüf filan değildir bence. fatih hocayı hepimiz tanırız. etrafında kendi tayfası olsun ister. gittiği yere şükrü'yü, hande'yi çocukluk arkadaşı fahri'yi de beraberinde götürür. bence serdar güzelaydın da sportif a.ş.'nin başına fatih terim'in isteği üzerine geçti.

    sonrasında seçim süreci, "anaaa serdar beşiktaşlıymış ya laa" dedikoduları ve gelir gelmez istifasının istenmesi fatih terim'i kızdırmış olabilir. bu kaos derecesinde değildir belki ama rahatsız ettiği kesin. basın önce "fatih terim'in burak elmas ve abdürrahim albayrak ile arası bozuk" diye lanse etti bu olayı önce ama bence rahatsızlığı varsa bu kesinlikle serdar güzelaydın'ın istifaya zorlanması sebebiyledir.
  • 3
    turkcell bip spor uygulamasının sahibi olduğu iddia edilen eski tff ve galatasaray yöneticisi. https://odatv.com/...ydin-1501181200.html

    şansal büyüka ise dursun özbek'in fatih terim'e teklif yapması için serdar güzelaydın'ı aracı olarak görevlendirdiğini söylüyor. http://www.milliyet.com.tr/...skorer-yazar-yazisi/

    fatih altaylı'nın mayıs 2018'de gerçekleştirdiğimiz başkanlık seçimi için "serdar güzelaydın vasıtasıyla bazı gazetecilere çeşitli biçimlerde para aktarılıyor. onlar da özbek’i destekliyorlar" şeklinde bir iddiası da var. https://www.haberturk.com/...engiz-e-1978537-spor

    sözlük derinlerinden bu şahıs hakkında bilgi bekliyoruz.
  • 4
    eski anaplıdır ve erkan mumcunun kankasıdır. bu yüzden pek sevilmez ve camia içinde gıybeti çevrilir. 2000lerin ilk yarısında büyük bir sıçrama yapması ve akp'ye karşı muhalif olması gibi sebepler yüzünden ne musaya ne isaya yaranabilmiştir. işin özü budur. zaten hakkındaki ilk entryi de ben girmişim :) (bkz: serdar güzelaydın/#2325829)

    edit: kendisinin çok iyi bir galatasaraylı olduğunu belirtmeye gerek duymadım ama soruldu belirteyim. ikinci sorulan da fatih hoca ile arası iyi mi yahut kendisinin görevde olmamasına gönül koydu mu minvalinde 2 soru geldi.

    fatih hoca'nın arası kimseye dedikoduyla bozulmaz yani iyidirler... ha ama mustafa cengiz kendisini görevden alınca intizar etmiş midir sanmam zira fatih hoca yönetimlerin iç işine karışmayacak kadar büyük efsanedir. serdar bey dursun özbek listesinde olacaktı o yüzden mustafa cengiz temizlik yaptı diye görmüştür... ezcümle çok da abartmamak lazım her şeyi... fatih altaylı ağabeyimize gelince dönemin turizm bakanı kendisini patronu cinere tercih edince kırılmış ara ara çakıyor olabilir :) bir de böyle düşünün :) hürmetler...
  • 6
    yakın zamanda fatih terim ile yemek fotoğraflarında bulunan, ince ince dursun aydın özbek için yeniden başkanlık hazırlığına katkı veren eski sportif aş yöneticisi.

    ultraslan bugün kendisi hakkında 2 ayrı post paylaştı.

    1. fotoğraflarda fikret orman ile resimleri paylaşıldı

    2. fotoğraflarda ise fetö lehine attığı tweet'ler.

    artık ultraslan'ın niyeti ne bilmem, ama dertlerinin galatasaray'ımız olmadığını biliyoruz.

    bunların altından dursun aydın özbek ve onun için yapılan seçim hazırlığı çıkarsa büyük hayal kırıklığı olur.

    fatih terim'in başkanlık veya başka bir görev için bu arkadaşa da dursun özbek'e de ihtiyacı yok.
  • 7
    https://twitter.com/...InrvH-drumA&s=19

    2015'te, yani fetullahçı çetenin bizzat devlet tarafından terörist ilan edilmiş olduğu bir tarihte enes kanter denen sümüklü artığına destek tweeti atmış kişi.

    ultraslan bunu paylaşmış, altında "bugünü mü buldunuz?" yazıları gırla. yahu adam bildiğin fetullahçılara yanlamış. bu adam 2018 seçimleri zamanında da sorun olmuştu. o zaman da fatih altaylı uyarmıştı ama mehmet ayan ve benzerleri nedense siper oldular.

    yine gündeme düştü. bakalım bunun sonu ne olacak.
  • 9
    et mi tavuk mu belli olmayan bir isim kendisi.

    fetö'nün fetö olduğu zamanlarda, trt'ye yaptığı işlerle yükseldi, hasan doğan yönetiminde tff'de görev aldı ve futbol camiası içine iyice kapak attı. ilginçtir başlarda adı daha çok beşiktaş ile anııyordu, hatta beşiktaş başkanı olacağı konuşuldu, sonra ne olduysa bir anda galatasaraylı oluverdi ve kapağı gs yönetimlerine attı.

    fatih terim'in ve dursun özbek'in has adamı olması sebebiyle burak elmas sonrası oluşan boşlukta yeni bir oluşum için katalizör olabileceği konuşuluyor, ikisi ile de bu aralar sık görüştüğü medyaya yansıdı zaten. evlerden ırak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın