• 1
    galatasaray'ın; önümüzdeki 1 ay içinde, birinin belirlenmesi için yeniden seçim yapacağı en tepe kurumu. şimdiki başkan dursun aydın özbek ve geçmişte koskoca camiayı bunun gibi yönetenler yüzünden; başkanlık makamına en tepe kurum derken, seçilecek başkana değerli şahsiyet tarzı yakıştırmalar yapmadım. ve biri dedim sadece.
    evet biri belirlenecek. bu kişi ya yeniden dursun aydın özbek olacak. - beklenen bu zaten - ya da mustafa cengiz olacak. açıkçası; mustafa cengiz'i tanımam, kim olduğunu bilmem.
    millet yok yönetime şu girsin, bu girsin; şu var, bu var tarzı; ya istemediği kişileri, ya da istedikleri kişileri konuşup duruyor. tamam yönetimin belli katkısı oluyor ama ne olursa olsun iş başkanda biter. herkes başkanın ağzından çıkan söze bakar. yöneticinin konuştukları gazetede 3 paragraf yer kaplıyorsa, başkanınki 3 sayfa kaplar. yani başkan her kurumun olduğu gibi galatasaray'ın da kalbi gibi bir şey bana göre.
    teknik direktörlüğe fatih terim'i getirmiş olabilir. güzel bir hamleydi. sevindim de hatta. isterse futbol takımına da messi'yi, ronaldo'yu getirsin fark etmez. burada dursun aydın özbek'in kim olduğunu, galatasaray'a verdiği zararları sıralarsam bu sözlükteki en destansı entryler de zirveye yerleşirim muhtemelen. o yüzden galatasaray gibi bu ülkenin en değerli spor kulübüne neden yakışmadığını sıralamama gerek yok bence.
    üstte de belirttiğim gibi mustafa cengiz'i tanımam. herhangi bir kan bağım veya akrabalık bağım yoktur kendisiyle; ama gönlüm tamamen kendisinin seçilmesinden yanadır. yani ne kadar kötü, ne kadar iyi olacağı en azından ihtimal dahilindedir. maalesef 23 mayıs 2015'ten beri galatasaray'ın başkanlığını yapmış dursun aydın özbek denilen adama ne kadar kötü dersek diyelim yetmez, dediğimizden bile daha fazla kötü olduğundan eminim. hepsinden de daha kötü bir şey varsa; o da bu adamın 3.5 sene için yeniden başkan seçilmesidir. kesinlikle bu kadarını kaldıramam.*
    yeni yıla sayılı saatler kalmış şu günlerde, niyeyse bilmiyorum ama önümüzdeki seneden çok umutluyum. umarım galatasaray için en iyisi neyse o olur ve dursun aydın özbek bir daha başkanlık makamına geri dönmemek üzere seçilmez. haydi 2018 umutlandırdın, utandır
App Store'dan indirin Google Play'den alın