• 1
    incek’ te 32 dönüm arazi üzerine kurulu yaklaşık 8.500 m2 kullanım alanı olan winner incek hotel; konaklama, yiyecek/içecek ve banket hizmetleri sunmaktadır. şehir ve göl/havuz manzaralı 20 adet twin ve 12 adet french superior odası bulunmaktadır. odalarda merkezi ısıtma ve soğutma, uydu tv, telefon, elektronik kasa, gar dolap, saç kurutma makinesi, elektronik anahtarı tam açılabilir pencere, duş, kablosuz internet bağlantısı, banyoda telefon balkon (havuz-göl manzaralı), oturma grubu, oda servisi, mini bar mevcuttur.

    tesisiste sauna, türk hamamı, fitness merkezi, 3 adet tenis kortu, basketbol sahası, çim saha, yaz dönemlerinde günübirlik ve üyelik paketleri kapsamında da sezonluk kullanıma açık yüzme havuzu bulunmaktadır.

    toplantı gruplarına hizmet vermek üzere işletmede; 7 toplantı salonu, 1 adet restoran ve 1 balo salonu bulunmaktadır. toplantı salonlarından; üst katta bulunan vip salonu fenerbahçe kulübü yöneticilerinin toplantıları için kullanılmakta, aynı zamanda a takımlar ve özel misafirleri küçük grup halinde yaptıkları toplantıları için de değerlendirilmektedir. alt katta bulunan 6 salon 20-80 er kişilik olup şirket toplantılar ve maç programlarında ilave salon olarak kullanılmaktadır. üst katta yer alan restoran, ana restoran olarak kullanılmakta, haftanın 7 günü a la carte hizmet vermektedir. bu salonda 170 kişiye kadar olan organizasyonlar ve açık büfe kahvaltı hizmeti de verilmektedir. alt katta bulunan balo salonunun kapasitesi 450 kişidir. burada yerleşik ses ve ışık sistemi, sabitlenmiş podyum bulunmaktadır.

    incek işletmesinde rakamsal; 2015 yılı toplam geceleme adedi 5791’dir. 2014 yılı kıyaslandığında toplam ciro % 1,24 azalmıştır. fenerbahçe spor kulübü sporcuları geceleme adedi 789 sporcu kişi adedi 425’dir.

    işletmede 2015 yılında 59 adet organizasyon gerçekleştirilmiştir. bir önceki yıl ise 92 adet organizasyon gerçekleşmiştir. 2015 yılı lig süresince 1223 taraftar maçları işletmede izlemeyi tercih etmiştir.

    2015 yılı yaz döneminde fb ankara spor okulları ile birlikte organize ettiğimiz yaz okulu çalışmalarımızda günlük ortalama 180 toplamda ise 720 kişiye hizmet verilmiştir.

    2015 yılında fitness bölümü ve zemin kattaki toplantı bölümü tadilatları ile büyütme işlemi uygulanmış 3 adet olan toplantı salonu sayısı 7 âdete çıkarılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın