• 1
    1982 doğumlu polonyalı kadın basketbolcu. 4 ve 5 numaralarda oynayabiliyor. galatasaray kadın basketbol takımı'nın yeni üyesi kendisi:

    --- galatasaray.org ---

    galatasaray kadın basketbol takımımız, polonyalı uzun ewelina kobryn ile anlaşmaya vardı. 12 aralık salı günü istanbul’a gelen oyuncu, 13 aralık çarşamba günü bahçelievler medical park’ta sağlık kontrollerini tamamlayarak sözleşmeye imza attı.

    7 mayıs 1982’te polonya’nın tarnobrzeg şehrinde dünyaya gelen ewelina kobryn, 17 yaşında basketbola başladı. ilk olarak 2001 yılında ülkesinin wisla krakow kulübünde profesyonel kariyerine başlayan oyuncu, kariyerinin ilk polonya dışı tecrübesini 2011 yılında wnba takımlarından seattle storm’a imza atarak yaşadı. 2012-2015 yılları arasında euroleague women’da ummc ekaterinburg formasını terleten tecrübeli uzun 2013’te rus ekibiyle bu kupada şampiyonluk sevinci yaşadı. 2014-2015 wnba sezonu için phoenix mercury ile anlaşan 1.93 boyundaki kobryn, bu sezonda da takımıyla wnba’de şampiyonluğa ulaştı. kariyerinde 3 kez rusya lig şampiyonluğu, 4 kez polonya ligi şampiyonluğu da bulunan kobryn, polonya milli takımı formasını da uzun süredir terletiyor.

    kariyerinin 2015 sonrası döneminde fenerbahçe, perfumerias avenida, basket lattes gibi euroleague women takımlarının da formasını terleten ewelina kobryn, son olarak basket lattes’de bu sezon çıktığı 5 euroleague women maçında 7 sayı ve 3 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti.

    4 ve 5 numara pozisyonlarında görev alabilen ewelina kobryn’e hoş geldin der, galatasaray forması altında başarılar dileriz.

    --- galatasaray.org ---
  • 2
    daha katkı verememişken sözleşmesi can topsakal tarafından uzatılan ex-fenerli posası çıkmış basketbolcu. anlaşılan nevriye yılmaz yine işbaşında...ortağı olduğu ajanstan gün itibariyle sözleşmesinin uzatıldığı müjdesini paylaşmışlar...galatasarayın malı deniz nasılsa...

    https://twitter.com/...s/949189850548367361

    doyuncaya, tıksırıncaya, çatlayıncaya kadar yiyin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın