• 16
    (bkz: #860872)

    adam oturmuş mesai harcamış resmen bana ders vermek için. muazzam bir çalışma olmuş. okurken hem güldüm hem de ibret aldım. söylenecek pek bir şey yok zaten her şey ortada, hadi bir yere kadar haklı olduğumdan kat kat fazla olan kazmalığım açıkça görülüyor. doğru tabi, insan bir şey olacaksa en baştan olmalı, biz de zamanla farkına vardık ama neyse laf oyunu yapmayalım :/

    hoş, ben ayar vermekten ziyade çok gülerek ve eğlenerek yazıyorum o tür "@2" yazılarını öyle "nihohaha! alın size!" şeklinde ayar verme çabam yok ama olsun. lakin tüm bunlara ek olarak hiç kıvırmadan itiraf ediyorum, göt oldum. beni ben yapan yazılarıma geri dönmem, en azından adam olmam açısından kulağımı çektiği iyi oldu bu da aklımın bir köşesinde bulunsun ki çubuklu tosun gibi ona buna atarlanan agresif bir imaj çizmeyelim.

    hatasız kul olmaz :)

    böyle güzel eleştirilmek çok hoşuma gitti kendisinin gerçekten ellerine sağlık. kendisine buradan da saygılarımı sunuyorum, araştırmacılığını da tekrardan tebrik ediyorum.

    not: "bi bitmediniz amına koyim" swf'sini ben çok komik buluyorum, biri bana cevap olarak yazsa çok gülerdim şahsen ama olsun, herkes aynı şekilde anlamayabilir tabi biri çıkıp "hakaret etmişsin" dese haklıdır. herkes benim kadar cıvık olacak diye bir kaide yok elbette.
App Store'dan indirin Google Play'den alın