• 52
    rijkaard, galatasaray yönetiminin (bkz: servet)'e yem ettiği adam gibi adamdır. ben rijkaard'ın yanında oldum. halen de öyleyim. tıpkı terim'in yanında olduğum gibi. tıpkı skibbe'nin, hagi'nin, bülent'in yanında olduğum gibi. tıpkı arda turan oley'in, tıpkı ayhan'ın, tıpkı sabri'nin, tıpkı aydın'ın yanında olduğum gibi. tıpkı mertan'ın, emre çolak'ın, semih kaya'nın yanında olduğum gibi. futbol lalesiyim. umudun olduğu, vefa'nın yanındayım.

    halen de inanıyorum baroş fenerbahçe maçında sakatlanmasaydı, yada yerine elmander girseydi rijkaard 15'te 15 yapmış olacaktı. evet laleyim.

    karşısındayım ve karşısındaydım servet'in. ona her forma verilişinde fatih terim'i eleştireceğim. ben karabük maçını unutmadım. kadro dışı kalan servet'i kurtarma telaşında olanları unutmadım. balta'yı, aykut'u unutmadım. sarp'ı, unutmadım. adnan sezgin'i, onu feda etmemek adına satrançta taş feda edercesine rijkaardı, hagi'yi, herkesi, herşeyi, her umudumuzu, yıllarımızı feda eden adnan polat'ı. unutmadım. tıpkı gözümün nuru dediğine magazin gazıyla siktir git sinema kapat diyenleri de unutmayacağım gibi.

    halen rijkaard taraftarıyım. laleyim evet. sizin sikiniz sağolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın