• 106
    #809747
    öncelikle fakirsek suçumuz nedir yani?*(u: (:)

    bir şekilde oyunu edindik. hemen oyuncu araştırmalarına başlayıp genç, takıma yararlı olacak, potansiyelli yerli ve yabancı oyuncuları radarıma almış bulunuyorum. oyun başında ünal aysal neredeyse hiç transfer bütçesi vermiyor. kendim transfer bütçesi yarattım. bu sorunumu hallettikten sonra transfer edeceğim 3 oyuncu ile lige başlayıp ortalığın tozunu attırmayı hedefledim. şimdilik tek sıkıntı sol bek oyuncusu olarak gözüküyor. dünya'da hakikaten sol bek sıkıntısı var.

    gelelim dikkatimi çeken oyunculara...

    tolga ciğerci - kaçırmayın derim. yerli olması büyük avantaj. oyundaki profili yaşına rağmen iyi ve hızlı gelişiyor. kiralık ve satın alma opsiyonuyla kadroma kattım. alırsam eğer 16,5m tl ödemek zorundayım. biraz fazla ama ünal başkan sene sonu bir şeyler yapar artık.*
    http://i.imgur.com/vi09F.jpg

    kara - senegalli 21 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu. antrenman ile stoper bölgesine de alıştırabiliriz. benim gibi oyun başında bütçe sıkıntısı çekenlerin ilk tercihleri olabilir. yorumlara göre ileride gerard pique ile aynı profile sahip oluyormuş. tromso takımından cüzi miktara transferi gerçekleşebilir. 2,5m tl bedelle kadromdadır.
    http://i.imgur.com/967tW.jpg

    erick torres, carlos fierro - meksikalı genç yetenekler. torres ofansif orta saha mevkisinde, fierro forvet'te oynuyor. zamanında sanogo ve babacar ikilisi nasıl potansiyelliyse, onların yerini almışa benziyorlar. en azından bana öyle geldi. sınırsız yabancı oyuncu alma hakkı varken, ama şimdi ama sonra, muhakkak kadroma katacağım ikilidir.
    torres: http://i.imgur.com/2OQgZ.jpg
    fierro: http://i.imgur.com/Gj5bV.jpg

    wilfried - bu arkadaşın fiziği mükemmel. tam türkiye ligine oturan topçulardan. ağır, pozisyon bilgisi zayıf olan defans oyuncularını madara eder. teknik ve mental özellikleri ortalama sayılır. profili gelişime açık. 6.75m tl serbest kalma maddesi de varmış.
    http://i.imgur.com/Knf0T.jpg

    walter montillo - orta sahada ki yaratıcı oyuncu eksikliğini giderecek isimdir. oyun kurar, asist yapar, gol atar... oyunun hemen başında milan ve liverpool izlemeye alıyor kendisini. bütçem olsa havada kaparım. maalesef elde avuçta bir şey kalmadı.* seneye kapılmazsa ve genç yetenek bulamazsam tekrar talip olacağım.
    http://i.imgur.com/TYpn0.jpg

    iker muniain - aslında hayvani olduğu için yazmayacaktım. potansiyeli 'whatever the price' olarak geçiyor. gücü yetenler kaçırmasın.
    http://i.imgur.com/bxsqw.jpg

    hasan ali kaldırım, sezgin coşkun, kemal tokak gibi isimler de rotasyona 'cuk' diye oturacak yerli oyunculardır.

    ayrıca wonderkid listesi çıkmış. bu alıntıdır.
    http://666kb.com/i/by2oze1ce3d1aiw4g.gif *
    http://666kb.com/i/by2ozsrztuhsbhlb4.jpg *
    http://666kb.com/i/by2p1h6qdu15xpvkw.gif *
    http://666kb.com/i/by2p20ihj61fy3cps.jpg *
    http://666kb.com/i/by2p2mapkn3jxml28.gif *
    http://666kb.com/i/by2p38wavcz8v5t0g.jpg *
    http://666kb.com/i/by2p4gojzox7k5d0g.jpg *
    http://666kb.com/i/by2p4y41s1s3vvmzk.gif *
    http://666kb.com/i/by2p5g90ht1naq4v4.gif *
    http://666kb.com/i/by2p63y5ecor9ye5c.jpg *

    her fm oyununda olduğu gibi başlangıçta yine sakatlık sıkıntısı yaşanıyor. yıllardır şu probleme bir çözüm getiremediler. illa patch ile halledecekler. lige başlayacakken ujfalusi 5 hafta sakatlandı. neyse ki kara denen oyuncuyu almıştım. onu oynatırım muhtemelen.

    riera takımın yıldızı neredeyse. çok iyi yapmışlar kendisini. 3 sezon sol kanadı çok rahat götürür.
    aynı şekilde muslera da öyle. fm11'e göre profili biraz daha geliştirilmiş. takımdaki kilit isimdir.
    baros ilk hazırlık maçında* 4 gol attı, ama transfer bütçesi yaratmak adına satmam gerekiyordu. atletico madrid'e verdim. 16m tl bonservis bedeli kendisi için gayet güzeldi. böylece elim biraz açılmış oldu. 2 oyuncu daha alıp transferi şimdilik noktalamak istiyorum.
    http://i.imgur.com/UAew3.jpg

    oyunu genel olarak beğendim. 3d maç kamerası iyi düşünülmüş. zaman zaman kamera açısı değişiyor. oyuncuları daha yakından görebiliyoruz. tek sıkıntı oyuncuların profil kısımlarının değişmesi. henüz alışamadım.

    ilerleyen zamanlarda daha geniş analizlerle görüşmek üzere dostlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın