• 6
    "her şeyden önce dünkü sonuca ilk deplasman galibiyeti olarak kayıt düşmek pek doğru gelmiyor bana. ev sahibi sizin kadar iddialı değil. ligin en zayıf ekiplerinden biri. ve başkentteki galatasaray taraftarları, o statta her zaman çoğunluğu sağlar. galatasaray'ın asıl deplasman testleri, bursa, trabzon, fenerbahçe ve inönü statlarında yapılabilir ancak. dünkü galatasaray da yüksek rekabet standardı için henüz ışık vermiyor. galatasaray'ın omurgasına baktığımızda kaleci muslera için zihnimizde soru işaretleri var. savunma göbeğinde ujfalusi gayet iyi, gökhan'la uyumlu... ama orada servet aranıyor yine de..."

    diye buyurmuş yazar.

    1- galatasaray'ın arena'da oynamadığı her maçın galibiyeti altın değerindedir. sebebi de geçen sezonda saklıdır. çok da mühim bir konu değil ama madem her dediğine sallayasım var belirteyim bebeeem.
    2- muslera için zihninde soru işareti varmış. benim de kendisi için zihnimde ünlem işareti var. dayı neyini gördün adamın? adam degajı pas olarak atıyor.
    3- servet aranıyormuş yaaaa. işte zurnanın zortladığı yer. servet aranıyormuş anasını satayım ya. servet aranır mı abicim? servet aranıyormuş yaaa. resmen servet aranıyor demiş bu adam! servet aranıyor! servet çetin demek istedi heralde bu. dediyse saçmalamış çünkü. servet aranıyor haaa. vay arkadaş ya spor yazarı bu bir de. yaşlı başlı adam. servet aranıyor ne olm? servet aranıyor... servet... servet... aranıyor ha? servet... servet lan bildiğin resmen. innsabihi servet demiş ya...
App Store'dan indirin Google Play'den alın