• 46
    dayanamıyorum ve kendimle ilgili bir yere yazıyorum :)

    evet biz bu sözlükte tanıştık, ilk mesajları buradan attık birbirimize. 2 seneyi geçti ama hala sözlükten mesajlaşırız bazen, hiç bırakmadık bu geleneğimizi. farklı şehirlerdeyiz, olur mu olmaz mı derken, askerliğinin araya girmesi derken, en sonunda aynı şehirde buluştuk geçtiğimiz yıl.

    zaman bize bazen acı, bazen güzel aktı ama yine de bizi hayatlarımızı birleştirme yolunda buluşturdu sonunda.

    nikahımızda bizi yalnız bırakmayan in 99 we trust ve epr ua başta olmak üzere, burdan bizim mutluluğumuzu paylaşan tüm arkadaşlarımıza teşekkür etmek isterim.

    bu olay benim "ben bu sözlüğü boşuna sevmemişim" demelerimin en büyük sebebidir ama emin olun başka çooook sebebim var burayı bana sevdiren.

    biz dün birbirimize "evet" dedik, oturduk bugün evimizde ilk galatasaray maçını izledik, mutluyuz. he bizim nikah, galatasaray'a uğur filan getirmedi sanırım, evde izlediğimiz ilk galatasaray maçında yenildik. * hayır, bu sadece bir tesadüf, biz eminiz ki evimizde defalarca "goooool" diye haykıracağımız anlarımız olacak;)

    herkese tekrar tekrar teşekkür ederken, nikahta galatasaray temalı bir detay var mıydı diye merak edenlerle gelin buketimin resmimi paylaşmak isterim:)

    http://imageshack.us/...150291787883422.jpg/
App Store'dan indirin Google Play'den alın