1998-99 UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5.Hafta Maçı
21:45 Ali Sami Yen Stadyumu
1 - 1
  • 20
    eski aciktan izledigim, mac oncesi ongorulerimde alinacak bir beraberligin en az galibiyet kadar (hatta belki de daha fazla) bizi ikinci tura yaklastiracagini dusundugum mac. zira beraberlik durumunda, son maclarinda karsilasacak olan juventus ve rosenborg'un ikisinin de tur sanslari devam edeceginden birbirlerine yatamayacaklar, biz de iddiasi kalmayan bilbo'dan 1 puan bile alsak buyuk ihtimalle grubu lider bitirecektik. juventus'u yenmemiz halinde ise, juventus'un da iddiasi kalmayacak, rosenborg'a belki de son macta kolay yem olacakti. bu durumda da bizim de bilbao'yu yenmemiz gerekecekti.
    yani beraberlik sanki galip gelmekten daha iyi bir durum yaratiyordu.
    suat kaya'nin yeni acik tarafindaki kaleye attigi son dakika goluyle istedigimiz berbaerligi almis olduk, tribunlerin son dakika orgazmi gorulmeye degerdi.
    ancak o sevinc icinde hayal edemeyecegimiz sey bir hafta sonra bilbao'da basimiza geleceklerdi. turu gecen son haftaya puan farkiyla 3. sirada giren juventus olacak, mac sonu kendi saskinliklari bile basta zidane olmak uzere juventuslu oyuncularin yuzlerinden okunacakti.

    (bkz: 9 aralık 1998 athletic bilbao galatasaray maçı)

    edit:imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın