resim
Johan Erik Calvin Elmander
Takım:Holmalunds IF
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.88
Uyruk:İsveç
  • 13
    --- alıntı ---

    aysal transferde ilk bombayı patlatıyor!

    transfer çalışmalarını 5 haziran'a kadar bitirmekte kararlı olan ünal aysal, sezon sonunda bolton'la sözleşmesi sona erecek olan isveçli golcüyle prensip anlaşmasına vardı. elmander'e senelik 2 milyon euro verileceği öğrenildi.

    başkan adayları bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da transfer görüşmelerine devam ediyor. taraftarlar özellikle, "kadroyu yıldızlarla donatacağız" diyen ünal aysal'ın neler yapacağını merak ediyor.

    avrupa'da birçok oyuncuyla temasa geçen aysal ve ekibi, ilk bombayı johan elmander'le patlatmaya hazırlanıyor. bolton'da forma giyen 29 yaşındaki forvetin sözleşmesi sezon sonunda bitecek. kulübüyle anlaşmaya varamayan ve ayrılmayı planlayan isveçli yıldızla yapılan görüşmenin çok olumlu geçtiği belirtildi. sarı-kırmızılılar'ın, elmander'e yıllık 2 milyon euro teklif ettikleri öğrenildi.

    holmen'den bilgi aldı başarılı golcünün menaceri, aynı zamanda istanbul b.b.'de forma giyen holmen'in de menacerliğini yapan andres wallsten. elmander, danimarkalı wallsten aracılığıyla holmen'le görüşerek, hem türkiye, hem de galatasaray hakkında olumlu bilgiler aldı. kendisine önerilen ücretten de son derece memnun kalan isveçli golcünün, cim bom'la prensip anlaşmasına vardığı kaydedildi. bu sezon bolton formasıyla premier lig'de 35 maçta 11 gol atan elmander, 2008-2009 sezonunun başında toulouse'tan ingiliz ekibine 12.6 milyon euro'luk bonservis bedeliyle transfer olmuştu. 29 yaşındaki isveçli forvet, zaman zaman orta sahada da görev yapıyor.

    milliyet

    --- alıntı ---

    fevkaladenin fevkinde olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın