resim
Mesut Bakkal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 23
    çalıştırdığı tüm takımlarla galatasaray'a çelmeyi takmayı başarmıştır. sırasıyla hatırlatalım:

    1) gençlerbirliği-galatasaray (2005-06 sezonu): 2-1 mesut bakkal yönetimindeki gençlerbirliği kazandı. (gerets ile ligde ilk yenilgimizi almıştık. büyük kaptan'ın meşhur yumruklu sevinci, ismail güldüren'in kral'a yaptığı penaltılık hareketin es geçilişi ve iliç'in şık duvar pası ile attığı şipşak gol... pazar gündüz maçıydı, zira o esnada almanca kursundaydım.)

    2) gaziantepspor-galatasaray (2007-08 sezonu): 1-1 bitti. (erdal kılıçarslan'ın şutu önce direğe sonra aykut'a çarptı ve gol oldu. mesut bakkal 2 sezon önce olduğu gibi bize ligde ilk yenilgimizi tattıracaktı ki son dakikada servet'in golü beraberliği getirdi. mesut bakkal kenarda yıkıldı, golde net ofsayt vardı, servet'in sevinişi güzeldi.)

    3) gençlerbirliği-galatasaray (2007-08 sezonu): 1-0 mesut bakkal yönetimindeki gençlerbirliği kazandı. (doğumgünümde oynanan türkiye kupası yarı final ilk maçıydı. sabri'nin hatasında burhan eşer skoru belirlemişti.)

    4) galatasaray-gençlerbirliği (2007-08 sezonu): 1-1 bitti ve mesut bakkal yönetimindeki gençlerbirliği türkiye kupası'nda finalist oldu. (areyouplayer ile birlikte kapalı alt'taydık. lincoln ilk yarıda futbol dersi vermiş ama gol gelmemişti. ikinci yarıda tuna'nın penaltısı ile geri düştük, ümit karan ile skoru eşitledik, lincoln'ün kaçan penaltısıyla hüzünlendik.)

    5) galatasaray-manisaspor (2009-10 sezonu): 1-1 bitti ve fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada lider olma fırsatını teptik. (areyouplayer ile yeni açık üst'teydik. kewell ile öne geçtik, ikiyi kewell ile kaçırdık, kaşındık ve ergin keleş-yaser yıldız'ın 11 çıktığı manisaspor'da simpson'un golüne engel olamadık.)

    6) sivasspor-galatasaray (2009-10 sezonu): 1-1 bitti ve lig ikinciliğine de havlu atmış olduk. (barış özbek'in golüyle öne geçtik, rijkaard 90 dakikayı izlemekle yetinince uzatmalarda mehmet yıldız'ın golü de geldi. manisaspor ile yollarını ayıran ve sivasspor'a gelen mesut bakkal'ın yeni takımındaki ilk maçı olabilir.)

    7) sivasspor-galatasaray (2010-11 sezonu): 2-1 yenildik ve 1999 senesinden sonra lige ilk kez yenilgiyle başlamış olduk. (mustafa sarp ile öne geçtik, hakem skoru eşitledi, cihan skoru belirledi. mesut bakkal yine sevindi.)

    8) ankaragücü-galatasaray (2010-11 sezonu): 3-2 yenildik ve mesut bakkal çalıştırdığı 4. takımla da galatasaray'a çelme takmayı başarmış oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın