• 6
    --- alıntı ---

    dev maç öncesi ali sami yen stadı'nda spora yakışmayacak olaylar yaşandı. çok sayıda f.bahçe taraftarı, gizli bir şekilde g.saray tribününe sızınca ortalık bir anda karıştı. polis, taraftarları sahaya açılan kapıdan diğer tribüne almak isterken, izhidam nedeniyle baygınlık geçirenler ve yaralananlar oldu. bu arada taraftarlar birbirlerine yabancı madde yağdırdı
    galatasaray ile fenerbahçe arasındaki dev maç öncesi ali sami yen stadı'nda seyirci savaşı yaşadı.
    sarı - lacivertli taraftarlardan kalabalık bir grup, tribünde kendilerine ait yer dolunca bilet alarak, galatasaraylı seyircilerin tribününe sızdı. saatler ilerledikçe sayıları giderek artan fenerbahçe taraftarları yeni açığın köşesinde buluşarak bayrak açtı. fenerbahçeli taraftarların bir anda galatasaray seyircisi içinde ayağa kalkması ali sami yen stadı'nda gerilimi artırdı. galatasaraylı yöneticiler bu seyircilerin hemen dışarı atılmasını istedi. polis ise kapıları açıp fenerbahçeli taraftarları yeni açık tribününe götürmek istedi. ancak tribünün sahaya açılan kapısının sadece bir kanadı açılınca büyük bir izdiham yaşandı. fenerbahçeli taraftarlar tribünlerden üzerlerine atılan yabancı maddeler yüzünden paniğe girerek kapıya yüklendi. ancak bir kişinin geçebileceği kapıya yüzlerce kişi yüklenince çok sayıda taraftar bayıldı ve ezilme tehlikesi geçirdi. polisin kapının diğer kanadını açması ile izdiham hafifledi.
    bu arada sahaya giren bazı seyirciler saha ortasına fenerbahçe bayrakları yerleştirmek istemesi polisin sert tepkisi ile karşılaştı. fenerbahçe seyircisi oturduğu bölümdeki tüm koltukları kırarak sahaya attı. sarı - kırmızılı yöneticiler zararın milyarlarca lira olduğunu, bunun faturasını fenerbahçe kulübü'ne göndereceklerini söylediler.
    diğer yandan fenerbahçeli taraftarların kendilerine ayrılan yeri aşması galatasaray tribünlerinden büyük tepki yarattı. sarı - kırmızılı taraftarlar bu olaylara neden oldukları gerekçesiyle galatasaraylı yöneticileri istifaya çağırdılar.
    galatasaraylı yöneticiler ise bu durumun kendilerinden kaynaklanmadığını belirttiler ve yöneticiler fenerbahçeli taraftarların dışarıya atılmasını istediler. bir polis müdürü "sayıları çok olunca engel olamadık" dedi. emniyet güçleri, diğer tribünlerde de galatasaraylı taraftarların arasına sızan çok sayıda fenerbahçe seyircisini dışarı çıkardı.

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    tribünlerde pankart yarışı vardı. galatasaray tribünlerinde "vatanına hoşgeldin fenerbahçe", "en iyi fenerli ölü fenerli" pankartları yer alırken souness'in fenerbahçe stadı'na bayrak diken dev posteri de dikkat çekti. fenerbahçe tribünlerinde de "satılık şaban. vade takas olur" pankartı yer aldı. bu arada engelli bir çiftin "fatih'in gözyaşları" şeklindeki yazısı da dikkati çekti.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın