resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 20
    --- alıntı ---
    aysal, polat yönetiminin ileriye dönük ana gelirleri tüketmesi sebebiyle kıraç’la birlikte bu rakamı kasaya koyarak göreve başlayacak..

    bu para yıllar içinde faizsiz olarak geri ödenecek.

    galatasaray camiası, başkan adnan polat’ın her geçen gün güven kaybetmesinin ardından bayrağı teslim almak için girişimlerine hız vermeye başladı.. özellikle de ‘ağır’ toplar, sarı-kırmızılı camiayı başıboş bırakmayı hiç düşünmüyor. daha önce bir araya gelen ve polat’ın başkanlığının son bulması gerektiği fikrinde birleşen g.saray’ın önemli isimleri, bu hafta içi hareketli saatler yaşadılar.

    koltuğa en yakın isim olan ünal aysal’ın amerika’dan dönmesini bekleyen inan kıraç, aysal’ın gelmesiyle hemen durum değerlendirmesi yaptı. aysal’ın akmerkez’deki ofisinde pazartesi 17.30’da buluşan ikili, dün de saat 16.00’da kıraç’ın kandilli’deki yalısında biraraya geldi.

    bu görüşmede aysal, adaylığa ikna oldu. buna göre geniş tabanlı bir yönetim kurulacak. tamamen profesyonellerle çalışacak olan yeni yönetim, kendinin değil, kulübün adamlarını yetiştirecek.

    öncelik borçlara

    ve bu yeni heyecan için ortaya koyulan bedel de g.saray’a yakışır cinsten olacak. aysal, işletme sermayesi için ortaya koyacağı parayı da önceki gün belirledi: 100 milyon dolar! kıraç’tan da destek alacak olan aysal, bu para olmadan yola çıkmayı hiç düşünmedi.

    çünkü g.saray’ın büyük gelirleri çoktan harcanmış durumda. sponsorlardan alınan paraların, stat isminin, forma reklamının ileriye dönük gelirlerini çoktan tüketildi. bu durumun soumlusu polat’tan bayrağı devraldığında sportif anlamda ayakta durabilmek adına bu parayla birlikte gelecek olan aysal, daha sonra faizsiz olarak geri alabilecek.

    kasaya sıcak para girişinin büyük önemi var.. çünkü g.saray’da şu an ne oyuncuların paraları ödenebiliyor ne de gelir-gider dengesi sağlam bir çizgide... aysal 100 milyon dolarla borçların büyük kısmını kapatıp yeni sezon için transfer bütçesi oluşturacak.

    1- futbolun patronu süren olacak

    galatasaray'da ünal aysal başkanlığında kurulacak yeni yönetimin ilk icraatı efsane başkan faruk süren’i futbol a.ş’nin başına getirmek olacak. kulüpte görev alan tüm profesyonelleri seçecek olan süren, futbolun tek patronu olacak.

    ‘bu ne anlama geliyor?’ hemen yanıtlayalım. g.saray’da hocayı da transferleri de, gidecekleri de süren belirleyecek.. yani ‘efsane’ sahalara dönüyor!
    --- alıntı ---

    kaynak:ajansspor
App Store'dan indirin Google Play'den alın