• 14
    --- alıntı ---
    2004 yılında abd kadınlar profesyonel basketbol ligi (wnba) takımlarından phoenix mercury tarafından draft edildi. wnba’de ilk 3 maçında 20 sayıyı aşan ilk oyuncu olmayı başardı ve yılın çaylağı ödülüne layık görüldü. atina'daki yaz olimpiyatları'nda altın madalya kazanan abd ulusal takımında yer aldı. 2008 pekin'de aynı başarıyı tekrarladı. 2007 ve 2009 yıllarında wnba şampiyonluğu yaşadı. 2006, 2008 ve 2009 sezonlarında wnba’in sayı kraliçesi oldu. 2009’da sezonun ve finallerin en değerli oyuncusu seçildi.
    kim mi?.. diana taurasi.
    hani, 2010’da fenerbahçe kadın basketbol takımı'na transfer oldu. 2011’i göremeden doping kullandığı ortaya çıktı ya... işte o.
    bizden kaçar mı... seni gidi ne mal olduğu ancak türkiye’de anlaşılabilen dünya starı!
    ya amerika’da, avrupa’da doping denetimine bizim kadar dikkat etmiyorlar, ya teknolojileri yetersiz ya da istanbul üniversitesi maçı taurasi’nin hayat memat maçıydı! “yutarım dopingimi kendimi dünya’ya kanıtlarım” dedi her halde!
    tuhaf mı?
    neremiz tuhaf değil ki.
    --- alıntı ---

    diana taurasi'nin ismini türkiye'ye gelmeden önce duymadığına kafamı koyacağım ercan güven, son yazısında aklınca türkiye'yi aşağılayıp ayar vermeye çalışmış.. yazıdaki hatalı bilgileri, wnba'deki doping kontrol sıklığından bi haber olmasını, olayın teknolojiyle bir ilgisi olmamasını geçtim, marion jones olayını hiç mi duymadın be adam.. her konu hakkında bilgi sahibi olamaz ki insan, niye duyduğun her şeye atlıyorsun da böyle bir yazı yazıp kendini gülünç duruma sokuyorsun..
App Store'dan indirin Google Play'den alın