• 2
    ikinci stoch vakası
    fenerbahçe ile sözleşme imzalayan dia'nın ilk olarak galatasaray'a teklif edildiği öğrenildi. sarı-kırmızılılar, menajerlere, "bekleyin" mesajını gönderirken, devreye giren sarı-lacivertlilerin transferi bitirdiği bildirildi

    nevzat dindar

    galatasaray'ın, miroslav stoch'un ardından ıssiar dia'yı da ezeli rakibi fenerbahçe'ye kaptırdığı iddia edildi. cim-bom'un resmen talip olduğu slovak yıldız stoch'u elini çabuk tutarak renklerine bağlayan sarı-lacivertli kulübün, dia için de aynı taktiği uyguladığı vurgulandı.
    stoch yarışında yenilgiye uğrayan sarı-kırmızılı yönetime kısa süre sonra menajerler tarafından nancy’de forma giyen dia teklif edildi. teknik direktör frank rijkaard'a bu öneriyi aktaran sportif direktör adnan sezgin, senegalli genç yıldızın menajerlerine, "biraz bekleyin. öncelikle ön libero transferi yapacağız. daha sonra dia'yı alabiliriz" diyerek kapıyı açık tuttu.
    galatasaray bütün mesaisini defansif orta saha transferine ayırırken, devreye fenerbahçe girdi. sarı-lacivertliler yapılan pazarlıkların ardından nancy kulübüyle anlaştı ve stoch'un ardından senegalli yıldızı da renklerine bağladı. fenerbahçe'nin tutumu karşısında şaşkınlığa uğrayan sarı-kırmızılıların, "acaba telefonlarımız mı dinleniyor" şüphesine kapıldıkları ileri sürüldü.

    clement olmadı
    bu arada lorik cana'nın yanına bir ön libero daha transfer etmek isteyen galatasaray teklif götürdüğü psg’de forma giyen jeremy clement’den olumsuz yanıt aldı. kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki clement'in, sarı-kırmızılı kulübün önerisini geri çevirdiği kaydedildi.

    http://www.milliyet.com.tr/.../1268005/default.htm

    tanım: hayalgücü geniş insan
App Store'dan indirin Google Play'den alın