• 4
    okul harçlığını samsunspor'a gönderdi!

    samsunspor'un içinde bulunduğu ekonomik darboğaza çok üzülen kaan gül, okul harçlıklarından ayırdığı parayla samsunspor için 20 ytl biriktirdi. biriktirdiği parayı istanbul/bağcılar'dan kargo yoluyla samsunspor kulübü'ne gönderen kaan gül, başkan fuat köktaş'a da bir mektup yazdı ve görevi bırakmamasını istedi. kaan gül, mektubunda; "sayın başkanım, önce kucak dolusu selamlar ellerinden öperim. ben kaan gül. samsun çarşambalıyım. 9 yaşındayım. samsunspor'u çok seviyorum. babamla pazar günleri samsunspor'un maçlarını takip ediyoruz. yenince çok seviniyor, yenilince ise çok üzülüyorum.

    internetten haberleri takip ediyorum. samsunspor'un maddi durumuna üzülüyorum. ben karar aldım. harçlığımı samsunspor'a göndererek yardım edeceğim. biliyorumki benim gibi düşünen çok sayıda çocuk var. lütfen samsun halkı samsunspor'a sahip çıksın. sizden ricam, lütfen samsunspor'u bırakmayın. samsunspor'da doğan, burhan, hasan, can ulun, sercan temizyürek, kaptan kenan ve serkan aykut ağabeylerime çok selam.

    başarılar dilerim. ben de büyüyünce samsunspor'da oynayacağım. samsunspor'u şampiyon yapacağım. gönlümüzde galatasaray, kalbimizde samsunspor. sizi çok seviyoruz. tatile gelince babamla maçlara geleceğiz. saygı ve sevgilerimle. samsunspor'a başarılar" şeklinde yazdı.

    aldığı mektup karşısında duygulanan başkan fuat köktaş, "bugün kargoyla bir paket geldi. istanbul'dan 9 yaşındaki bir kardeşimiz, internetten babasıyla birlikte samsunspor'u takip ediyor. samsunspor'un içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar onu da üzmüş olsa gerek ki harçlıklarından biriktirdiği 20 ytl'yi bize gönderdi. bu durum bizi çok duygulandırdı. artık bizim çocuklarımızı eski samsunspor sevgisiyle yaşatmamızın zamanı geldi de geçti diye düşünüyoruz. istanbul bağcılar'dan kaan gül'ün gözlerinden öpüyorum ve kendisine başarılar diliyorum. biz de cevap olarak teşekkür mektubunu kendisine yazıp göndereceğiz" dedi.

    kaynak: ajansspor.com
App Store'dan indirin Google Play'den alın