resim
İsmail Kartal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 4
    asker arkadaşım. (o yirmilik askerdi ben kısa dönem. sağlıklı bir askerlik süreci yaşamadığım için tam hatırlayamadım şimdi. raporlar filan derken topu topu ikibuçuk ay kadar askerlik yaptım) havan 3. bölükte askerdi yanılmıyorsam. az maymun etmedi beni ipnetör.

    alayda bölük komutanlarından kaynaklanan inanılmaz bir futbol rekabeti vardı. bölük komutanlarının hepsi hemen hemen aynı dönemin subayları idi ve ısparta 40.piyade alayı gibi allahın siktirettiği bir yerde yapacak pek bir şey olmadığından futbola sarmışlardı kafayı. inanılmaz ama nizamiyede özel adam bekletiyorlardı, futboldan çakan varsa kapıp getirsinler diye.

    gerçi ben bir ay kadar (aslında on beş gün, on beşini tuzla teslimi sonrasında yemiştik) geç teslim olmama rağmen alaydaki futbol olayını görünce inek gibi "ben de oynuyom, ben de oynuyom" diye kendi ayağımla öne atıldım. sonraları maç kaybettiğimizde gelsin buz gibi havuza sokulmalar, karda yağmurda çamurda alçak sürünmeler.

    kısacası siz siz olun askerde futbol oynayabildiğinizden kimseye bahsetmeyin. bölük komutanları maç kaybedince çok sinirli oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın