resim
Adnan Öztürk
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 79
    kendisini kesinlikle ama kesinlikle samimi bulmadığım başka adayımız. halen kulislerde önemli mevkierimize getireceği iddia edilen süslü isimlerden başka projesini göremedik. bunu ne zaman nerde söylesem 20 mart'ta açıklayacakmış deniyor. peki neden? bunu 2-3 hafta öncesinde açıklasa, galatasaray tv'de dediğine göre çok sevdiği sevgili başkanımız adnan polat ile 1-2 saatlik bi oturum yapsalar, kulüp sorunlarını kafa kafaya verip tartışsalar, orada çekişseler. zor mu? hayır değil. ama ne yazık ki adnan öztürk'ün amacı da bu değil bence. bu olsa zaten yapılan bunca iyiliği görmezden gelen bir politika izlemez. neyse bencelerle ilerlemeyelim.

    madem projesi yok şu ana kadar çıkan haberlerden kendisini eleştirelim. mali olarak oldukça geliştik şu iki senede. başımıza rijkaard ile neskeens'i getirdik. amatör branşlar küme düşme çizgilerinden şampiyonluklar kovalamaya, avrupa'da kupalar almaya kadar ilerlediler. altyapımıza kendi evladımız, vizyonu, misyonu olan tugay gibi bir adam geldi. bu mevcut şartlarda, bahsedilen isimlere bakılırsa toptan yeni bir yapılanma düşünüyor kendisi kulüp ile ilgili. zaten zar zor bir düzene sokulan kulübü ne idüğü belirsiz yeni bir yola sokmamamız gerektiği düşünüyorum. ha zaten kenyon gibi, kurth gibi süslü isimlerin arkasında kulübü emanet edeceği isimlere bakınca nasıl bir dengesizlik olduğunu da hemen anlayabiliyoruz. hayri kozak ile fatih gökşen ile peter kenyon'u aynı karede hayal bile edemiyorum.

    ha hiç mi iyi yanı yoktur bu adamın? elbette vardır. koskoca arcelor-mittal'ın ceo'su. elbette o mevkilere vizyonsuz, akılsız adamı getirmezler. ortada yürümekte olan bir düzen var. ve 6 senelik canaydın döneminde istikrar çığırtkanlığı yapanlardan herhangi bir söz duyamıyoruz bugünlerde. son olarak bu konuda değerli büyüğümüz inan kıraç'ın yaptığı açıklamaların okunması hatta bizzat sayın öztürk tarafından da okunması gerekmektedir.

    son olarak dedim ama şunu da eklemek istiyorum. ali dürüst'e, bu süslü profesyonel yabancı isimlere rağmen kendisinin pek bir şansı yoktur adnan polat karşısında. galatasaray kongre üyeleri tanımadığı belirli bir süre kulübe yöneticilik hizmeti vermeyen ve bu görevinde sivrilmeyen ismi başkan yapmaz. mehmet cansun ''adnan öztürk'ü tanımıyorum bile'' demişti en son. galatasaray'ın başkanlığını yapmış bir isim adnan öztürk'ü tanımıyorsa eğer kendisi ya reklamını yapmak istiyor yada boşuna çalışıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın