resim
Giovani Álex dos Santos Ramírez
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Meksika
  • 473
    buyuk galatasaray taraftarındaki buyuk bir cogunlugun ısrarla çakalların onune atmak istedigi meksikalı. evet buyuk dedim; cunku taraftar belki kendinin farkına varır, buyuklugunu gosterip futbolcusuna sahip cıkar.
    oncelikle sunda anlasalım, anlayalım, eger ki frank rijkaard guvenmeseydi ne bu adamı isterdi, ne bu adamı oynatırdı. ya baba iyi de ben rijkaard guvenmiyorum diyosan derim ki o zaman, abi bana musade im sorry, im late.
    bu cocuk atletico macında* galatasaray forması ile 5. resmi macına cıkmıstır. toplamda ise 273 dakika oynamıstır ki bu 3 mac eder, aydın yılmaz'la karsılastıranlara aydın yılmazın bu takımda kac mac forma giydigini sormak isterim. geldiginde, roportajında ısrarla vurguluyordu mac eksiginin bulundugunu bunu kapatmaya calısacagını, yani o da farkında kendisinde su anda eksik birseylerin oldugunun merak etme sen.
    aramızda lille-fenerbahce macını izleyen cok buyuk bir kitle vardır eminim. orada guizanın bir pozisyonu vardı, alex'le birlikte 2ye 1 yakalamıslar rakip defansı, kendi daha uygun durumda olmasına ragmen alex'e verdigi pası herkes gormustur ki golluk pozisyon pic olmustur. bunun tek bir acıklaması vardır, adamın ozguveni sikilip atılmıstır bi kenara. benzer durum gio icin de dogmakta ki insallah olmaz, adam atletico macında nerdeyse her aldıgı topu tekrardan aynı arkadasına verdi maldonado misali, bunun sebebi de malesef aynı seye tekamul ediyor.
    sen futbolcunun arkasında durmayıpta, bugun tv'de, yarın ali sami yende, ertesi gun havaalanında gordugunde ana avrat duz gidip tepkini gosterirsen (adam illahi kufuru anlıyacak degil yuzundeki ifade yeter de artar bile) 3. gun gotune teneke baglayıp gonderilirken buradan aziz medyası der durursun. demezsin ki ocaga 2 odunda ben atmıstım diye. hani bir de ustune ustluk onunde kanlı canlı tarihi 2-3 ay oncesine dayanan elanoornegi var. cidden inanılacak bisey degil. hatta yani inanılır gibi degil ercan taner!!

    gerci kime diyorsun ki, 1. yarının prensi ilan edilen adam*, antalya macından sonra itin gotune sokulmadı mı?

    edit: son olarak ekleyim dedim, madem oyle diyosun da, guiza'ya niye tassak oglanı muamelesi yapıyorsun dersen ki mantıklı, ona da sahip cıkacak bir taraftarı vardır elbet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın