resim
Abdülkerim Durmaz
Görev:Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 8
    fatih terim'den sonra türk futbolunun yıldız liberosu olacağı gözüyle bakılan futbolcuydu. ancak yaşamayı sevdiği hayat, semtinden* gelen bitirim halleri istenilen seviyeye ulaşmasına engel oldu.
    gencecik yaşında karagümrük orta sahasının en önemli adamıydı. ince bilekli, pası istediği yere atan, şut atan bir oyuncuydu. narin gibi görünen oyununa rağmen takım yenikse veya maç içinde bir zıtlaşma olduysa delikanlı hali ortaya çıkar, küfür eder, kavga eder, tekmeler atardı. o kadar ki; vefa stadının zımpara gibi zemininde kayarak adama girdiğini çok gördüm, çok kez kırmızı kartla oyundan atıldığını da.
    ama eğlenceli adamdır apo. hani yılmaz erdoğan diyor ya, kötü eğlencelidir, zekidir, uyanıktır. çünkü birilerini kandırması için öyle olmak zorundadır.
    tv programlarında anlatıyor, bir takıma gidiyorum şimdi hoca olarak. bakıyorum bir tane abdülkerim var, hemen kadro dışı bırakıyorum, kendimden biliyorum diyor.

    karagümrük de oynarken, fenerbahçe maçlarına yetişmek için sakatlık numarasıyla ya da kırmız kart görüp oyundan atılacak kadar da fenerbahçelidir ayrıca.
    ancak diyor ki; galatasaraylılar fenerbahçeyi sevmesin, ama fenerbahçelileri sevsin. bunlar aynı şeyler değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın