resim
Sebastian Coltescu
Görev:Hakem
Yaş:46
Uyruk:Romanya
Görev Aldığı Maçlar
  • 23
    eski trabzonsporlu n'doye aracılığı ile demba ba ile konuşmuş hakem.

    --- alıntı ---

    rumen basınından sport.ro'ya konuşan n'doye, "romanya'dayken pek çok insanla tanıştım. işlerin romanya'nın nasıl yürüdüğünü biliyorum. tanıdığın birine bir şey olursa, bir şey söylemelisin. oynadığım dönemde maçlarda sebi'nin karakterini maçlarda görmüştüm. tanıdığım hakemler arasında en sevdiğimdi. coltescu'nun numarasını buldum ve ona yanında olduğumu söyledim. onun ırkçı olmadığını biliyorum. bir yanlış anlaşılmaydı. demba ba ile de konuştum. o da benim çok iyi arkadaşım. milli takım forması altında attığı ilk golde ona asisti ben yapmıştım. ona durumu anlattım ve beni çok iyi anladı. sebi'ye onun numarasını verdim ve konuşmak için onu aramasını söyledim" dedi.

    tartışmada bir taraf olmadığını belirten n'doye, hem coltescu'nun hem de ba'nın daha sonra kendisini aradığını ve ikisinin de konuşmanın olumlu ve dostane bir şekilde geçtiğini söylediklerini belirtti. n'doye,"ikisi de durumdan memnun oldu. her iki taraf da karşısındaki için 'iyi adam' ifadeleri kullandı" dedi.

    "yaptığım şey için bir ödül beklemiyorum" diyen n'doye, "sadece ikisiyle temasa geçip ortak bir zemin bulmak istedim. benim için yeterli olan bu. yorgunum, çünkü senegal ve romanya başta olmak üzere her yerden gazeteler tarafından arandım "dedi.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın