2020-21 EuroLeague 5.Hafta Maçı
20:30 Sinan Erdem Spor Salonu
72 - 68
  • 1
    saat 20.30'da başlayacak olan, euroleague 5. hafta erteleme maçı. sinan erdem spor salonunda oynanacak maç bein sports haber ekranlarından yayınlanacak.

    efes bu zamana kadar 11 maç oynadı ve 6 galibiyet elde etti. shane larkin'in takıma dönmesiyle iyi bir ivme yakalamış ve kazanma alışkanlığını geri kazanmıştı fakat son maçlarda sıkıntılar yaşadı efes. oyuncular yoğun maç temposunda zorlanıyor olabilir. bir de çok sakatlık ve hastalık sıkıntıları yaşadıkları için takımın da dengesi bozuluyor. yine de kötü gitmiyor efes ve bu maçta da şansı hayli yüksek. sakat ve cezalılar iyileşti. bir tek tibor pleiss'ın sıkıntısı devam ediyor.

    asvel ise 10 maç oynadı bu zamana kadar ve 3 galibiyet aldı. euroleague'de covid-19'dan en çok çeken takım asvel olabilir. bir de fransa liginde rakipleri de sıkıntılar yaşadı ve sürekli maçları ertelendi. bir türlü istedikleri tempoyu yakalayamadılar. aynı zamanda da tam kadro çalışmakta ve oynamakta da sıkıntı yaşadılar. fakat son 3 maçtır sıkıntıları atlatmış durumdalardı ve barcelona ve panathinaikos'u yenmeyi başardılar. real madrid'e de son periyotta kaybettiler. iyi oynuyorlar ve hafife alınmamaları gerekiyor.

    güzel, keyifli bir mücadele olması bekleniyor. efes bir adım galibiyete daha yakın taraf.

    edit: pleiss süre aldı fakat krunoslav simon sakatlığı sebebiyle forma giyemedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın