• 3
    mdl ligine katılma hakkı kazanarak güzel bir iş başarmış counter strike global offensive takımı.

    majer, paz ve ngin uzun yıllardır beraber oynayan oyuncular. bu üçlünün yanına ortalama bir awp oyuncusu olan logicman ve müthiş yetenek imorr da gelince güzel bir takım ortaya çıktı.

    takımın başarısında öne çıkan iki etkenden birincisi; ortalama bir awp oyuncusu olan logicmanin son aylarda gösterdiği inanılmaz gelişim. ikincisi; entry fragger rolünde oynayan furiouss’ın yerine imorr’u getirmeleri.

    furiouss an itibari ile cs go avrupa topluluğunda ilgiyle takip edilen bir oyuncu. bunun sebebi ise muazzam refleksleri ve adam öldürme kabiliyeti. adam öldürmeye dayalı bir oyunda en önemli unsurların bunlar olduğu düşünülebilir fakat konu cs go olunca durum böyle değil. iyi bir cs go oyuncusunda en başta olması gereken özellikler takım oyununa yatkınlık, soğukkanlılık ve tecrübe. refleks ve adam öldürme kabiliyeti bu üç özellikten daha sonra gelmekte. sangal takımının aksayan entry fragger rolüne furiouss’ın yerine geçtiğimiz aylarda imorr’u getirmesi çok yerinde oldu.

    imorr’a gelecek olursak kendisi cs go için genç denebilecek yaşta önemli bireysel başarılar ve ün kazanmış bir oyuncu. türkiye sınırları içinde oynayan en iyi oyuncu dersem sanırım kimsenin itirazı olmaz. takım oyununu ve ingilizcesini geliştirirse kendisini önümüzdeki yıllarda avrupa takımlarında görmemiz pek de şaşırtıcı olmayacaktır.

    ngin gibi istikrarlı ve oyunu iyi bilen bir yardım oyuncusu, soğukkanlı görev adamı paz ve büyük tecrübe majer’in oyun içi liderliği ile giderek artan formlarını sürdürüp, önemli başarılara imza atacaklarına inanıyorum. başarılarının devamını diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın