• 74
    sen aylarca seçim yapılsın diye yönetimi baskıla, yönetim de gerekli izinlerin alınabildiği tarihte, -bakın burası çok önemli! idari ibrasızlık konusunda hukuken haklı çıkmış olmalarına rağmen- seçimli genel kurul kararı alsın sonra pandemi azdığı için ve gerçeğe yakın rakamlar ortaya koyulmaya başlandığı için yasaklar şubat sonuna kadar devlet tarafından uzatıldığından dolayı genel kurul ertelensin kalkıp bunun faturasını yönetime kes, mağduru oynayan olsun bu yönetim, içerden bilgi almış olsun!

    bunun bir benzerini, dursun'la beraber takımımızdaki ekonomik çöküşün baş aktörlerinden duygun yarsuvat da demişti "efendim idari ibrasızlık davasında sonuç bu yönetim için negatif çıkacak bu sebeple şimdiden seçimli genel kurul kararı aldılar" sonra ne oldu, yönetim davayı kazandı!

    en büyük korkum yönetimin rantçılara, komisyonculara, galatasaray için değil kendi repütasyon ve cepleri için hareket eden insanlara geçmesidir. inşallah uzunca bir süre buna şahit olmayız. bir çin atasözü ile girdiyi tamamlamak istiyorum. "eğer bir ülkede küçük insanların gölgeleri büyüyorsa, orada güneş batıyor demektir."
App Store'dan indirin Google Play'den alın