• 1848
    socrates youtube'a geçmesi ile birlikte son zamanlarda youtube'da farklı içeriklerde denk geldiğim ve aslında ne kadar büyük bir spor cahili olduğunu gördüğüm zat.

    socrates youtube'daki gelmiş geçmiş en iyi takım konulu münazara programında ve karakullukçu'nun kanalındaki efsane spor figürlerinin anlatılmaya çalışıldığı tabu formatında resmen kendisinin adına utandım. ilgili programlar her ne kadar geyik amaçlı olsa da kişinin spor bilgisinin görülebileceği programlar. emre özcan karşısında bilgisizliğiyle ezilmiş, hadi emre özcan neyse de erman yaşar ve karakullukçu bile kendisinden çok daha fazla spor bilgisine sahip.

    spor gazeteciliğiyle uğraşan, bu işten ekmek yiyen ve bu konuda(maalesef) bu kadar ün kazanmış bir insan nasıl dimitris diamantidis'i ve birçok efsane spor figürünü tanımaz kardeşim ? zaten kaan kural da kendisinin bilgi eksikliğinin farkında ki bunu bilemez deyip anlatmaya tenezzül etmiyor*.

    sadece futbol hakkında bilgi sahibi olup(ki o da bana kalırsa kahvehane seviyesinde ve yetersiz), kendisini spor gazetecisi olarak gören, bu bilgisizliğinden dolayı marjinal yorumlarıyla var olma yolunu seçmiş, objektif gözükmeye çalışan bir gizli fanatik. en az ahmet ercanlar derecesinde fanatik fenerbahçe'li olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın