• 389
    2 puan bıraktığımız maç.

    sezonun en iyi topunu oynadığımız iddiasının nasıl bir zırva olduğunu rakamlarla açıklamak isterim.

    -öncelikle rakibimiz maçta aldığı 7 puanla ligde 18. sırada.
    -bu maça kadar sadece 4 gol atabilmiş bir takım. o 4 golün 1 tanesini penaltıdan bulmuş.
    -arka arkaya 3 maçtır kaybediyor.
    -ligin kaleye en az isabetli şut atan takımı.
    -ligde sadece 2 takımdan puan alabilmişler.
    -ligin kaleye en az isabetli şut atan takımı.
    -topa sahip olma oranında ligin 19. sırada yer alan takımı.

    daha bu istatistikleri çoğaltabilirim. üstelik rakip yaklaşık 30 dakika 10 kişi oynamış, iyi bir ilk yarı çıkaran kalecisi sakatlanarak oyundan çıkmış ve takımımız bir penaltı golüyle öne geçmiştir.

    geçen yıl küme düşmekten yönetmelik gereği kurtulmuş ve bu yıl küme düşmenin en büyük adayı olan takım karşısında üstelik içerde oyun üstünlüğünden bahsedip puan kaybını normalleştiriyorsak eğer galatasaray taraftarı ya vasata kendini alıştırmış, yahut fatih hoca gibi gerçekçi olmayan bahanelere sığınıyor demektir.

    10 korner ve bir o kadar duran top kullanılan maçta bir tane organizasyonumuz yok, oyuna giren oyuncularımız daha önce neredeyse hiç süre almadı yani takımın hocası covid gibi bir durumun olası sonuçlarını düşünerek bu oyuncuları sahaya adapte etmeye çalışmadı ve en önemlisi ise takım zaten iyi gitmiyorken milli maç arasında takımın hocası amerika'ya gitti ve takımın eksikliklerine kafa yormadı.

    kimilerine göre şanssız bir gece geçirmiş ve çok iyi oynamış olabiliriz ama bana kalırsa takım çok kötü durumda. kral çıplak!!

    harç bitti yapı paydos.
App Store'dan indirin Google Play'den alın