resim
Bekir Gür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:52
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 7
    pek bilinmez ama fatih terim'in ilk sezonunda 21 maçta forma giymiştir. daha sonra kilit adam olacak suat kaya aynı sezonda 26 maça çıkabilmiştir. okan buruk sadece 19 maçta oynamıştır. şu sıralar tv'lerde sıkça boy gösteren evren turhan 10 maç oynayıp gönderilmiştir.

    bekir; 1994-1995 sezonunda transfer olduğu galatasaray'da ciddi ciddi forma şansı bulmuş, lakin 1996-1997 hariç vasat bir görüntü çizmiştir. sonrasında hedefler büyüyünce takımdan gönderilmiştir. bunda ulrich van gobbel'in takımdan ayrılması ve mert korkmaz - cihat arslan ikilisini hocanın kadroda düşünmemesi etkiliydi tabi.

    bir de bu arkadaşımız nasıl beceriyorsa her fenerbahçe maçına bir şekilde ilk onbirde başlamıştır. bunda fenerbahçe'nin fizik gücü yüksek, kalıplı forvetlerini tutması için görevlendirilmesi ya da savunmadaki oyuncularımızın maç öncesinde sakatlanması gibi etkenler rol oynamıştır ama olsun. bir şekilde oynamıştır. ağırlığıyla bilinen saffet sancaklı'nın, karşılıklı oynayınca yanında hızlı kaldığı tek stoperdir. yine de feti okuroğlu'ndan her türlü iyidir ve lig kariyeri daha uzun sürmüştür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın