resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 2284
    yeni transferi simon falette'e lisans çıkaramamış başkan. 12 milyon euroluk açık kapanmadan yeni oyuncu için lisans çıkmayacakmış. şu haber neden bu kadar ağladığının göstergesi aslında.

    öncelikle simon falette transferi sonrası taraftarı iyice çileden çıkartan comolli konusu var. herkes comolli'ye sallayıp menajerlik şirketi üzerinden cebine para attığını ima ederken adam dayanamayıp yardımcısına twitter hesabı açtırdı ve ''benim bu transferle bir ilgim yok'' dedi. herkesin salladığı oyuncuyu bizzat yalı çocuğu gidip almıştı. bunun ortaya çıkmasına dayanamayan yalı çocuğu hemen o gün comolli'nin yardımcısının işine son verdi. comolli'yi kovamadı çünkü tazminatını ödeyecek parası yok.

    son konuşmasında da alışılmış şekilde galatasaray'a sallarken alışılmadık şekilde trabzon'a da yüklendi. çünkü elinde 3 temmuz bahanesinden başka bir şey kalmadı. taraftar artık galatasaray'a, fatih terim'e sallamasının sadece gündemi meşgul etmeye yönelik hareketler olduğunu anladı. bu yüzden yeni bir şey bulması gerekti. o da en kolay yolu seçip 3 temmuz üzerinden trabzon'a salladı. hemen ardından teknik direktörü, futbolcuları, resmi twitter hesabı ve paralı trolleri taraftarı gazladı ve gazlanmaya müsait fener taraftarını yine bu hamleyi yedi.

    zorlu görüşmesi patladı federasyona'a yerleştirdiğin nihat abin sana yardım edemiyor, transferlerde eleştri odağı olan comolli sorumlunun kendisi olmadığını açıkladı, ''vizyonuma uymuyor'' dediğin ersun'u taraftar tepkisiyle getirdin yapamadı. cebinden verdiğin paralar dışında kasaya giren 1 kuruş yok. çünkü nasıl para kazanıldığını bilmiyorsun.

    2019 yazında son kurşununu attın ama yine başarılı olamadın. limitlerini bile bile harcayabileceğin paranın fazlasını harcadın, federasyona komple fenerlileri doldurdun yine yapamadın. şimdi de ''yapamadım'' diyemediğin için ''bizi şampiyon yapmayacaklar'' diyorsun. kim yapmayacak mesela? divan kurulu üyen cumhurbaşkanı mı? eski 2. başkanın federasyon başkanı nihat abin mi? iş ortağın mhk başkanı mı? çoğu fener'li ve takımının kaptanın da avukatlığını yapan disiplin kurulları mı? kim engel oldu sana?

    battın yalı çocuğu. hayatında ilk defa kendi başına bir iş yapmaya çalıştın eline yüzüne bulaştırdın. son çırpınışlarını izlemek çok zevkli olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın